Galvenie » 2011 » Jūnijs » 29 » Evans Laisačeks atgriežas?
11:37
Evans Laisačeks atgriežas?
(foto: getty images 2011)

Izskatās, ka viens no šīs ne-sezonas lielajiem jautājumiem būs tieši šāds - vai Evans Laisačeks (Evan Lysacek) grasās atgriezties sacensību daiļslidošanā? Atbilde gan vēl joprojām nav tā īsti noskaidrota. Izbrīnu daiļslidošanas fanos radīja Laisačeka parādīšanās nākošās sezonas Grand Prī dalībnieku sarakstos, jo vēl pavisam nesen Laisačeka treneris Frenks Karols (Frank Carroll) paziņoja, ka Evans neatgriezīsies uz sacensību ledus. Tomēr tagad miglu par šiem notikumiem mazliet izretina interneta ziņu portālos parādījušies raksti - jā, Evans patiešām apsver iespēju atgriezties. 
"Es vēl neesmu gatavs aiziet pavisam. Tieši tāpat kā futbolists, kurš vinnējs Superkausu nepārstāj spēlēt - es jūtos tāpat," tā pavisam nesen Evans paziņoja savam trenerim. "Nav svarīgi, vai es būšu pirmais. Man vienkārši pietrūkst tā visa."
Gala lēmuma pieņemšanu Evans pašlaik ir atlicis līdz rudenim. Viņa pirmais Grand Prī posms ir Skate America, kas noritēs no 21. - 23. oktobrim. Vēl bez Skate America, Evans pašreiz atrodas Francijas posma "Ērika Bomparda trofeja" sarakstā līdzās tādiem pazīstamiem vārdiem kā Patriks Čans, Nobunari Oda un pašmāju Braiens Žubērs un Florāns Amodio. Tomēr Laisačeka treneris ir noskaņots pozitīvi:"Pazīstot Evanu, viņš to noteikti darīs [atgriezīsies]. Kad viņš pieņem kādu lēmumu, viņš to arī īsteno." Ja Evans atgriezīsies, tad gala mērķis, protams, būs Ziemas Olimpiskās spēles 2014. gadā Sočos. Savukārt, ja runa iet par vecumu, tad arī šeit Evanu vēl nevar izsvītrot no top ranga - 4. jūnijā Evanam apritēja 26 gadi.

Lai vai kā, Evanam priekšā vēl smags darbs. Pēc gada pauzes viņš tikai tagad ir atsācis nopietnus treniņus, tāpēc nav brīnums, ka pagājušajā nedēļā pēc vienas treniņu dienas viņš bija tik stīvs, ka nākamās dienas treniņus vajadzēja atlikt. Tomēr fani, nebaidieties, Evans jau vairākkārt ir pierādījis gan savu cīņas sparu, gan vēlmi pēc panākumiem. Kā pastāstīja Karols, tad pašreiz Evans visvairāk strādā pie trīskāršajiem lēcieniem, kurus viņš nepildīja šovu laikā. 

Lai veicas, Evan!

Savukārt mēs pacietīgi un cerīgi gaidīsim jaunas ziņas.

Avots:
Skatījumu skaits: 1061 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Evans Laisačeks | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Yash  
0
By 2012年1月2日 - 3:49 PMI would like to consider the opnrttupioy of saying thanks to you for your professional direction I have continually enjoyed viewing your site. I am looking forward to the actual commencement of my school research and the general preparation would never have been complete without browsing this site. If I may be of any help to others, I might be delighted to help by means of what I have discovered from here.

Vārds *:
Email *:
Kods *: