Galvenie » 2013 » Februāris » 13 » Jeļizaveta Tuktamiševa izvirza sev mērķus Pasaules čempionātam
23:35
Jeļizaveta Tuktamiševa izvirza sev mērķus Pasaules čempionātam

foto: getty images

2013.gada Eiropas čempionāta bronzas medaļas ieguvēja Jeļizaveta Tuktamiševa (Elizaveta Tuktamysheva) dalījās ar savām domām par gatavošanos Pasaules čempionātam.

Krievijas čempione arī pastāstīja par savām attiecībām ar vienu no savām galvenajām sāncensēm - Adelīnu Sotņikovu (Adelina Sotnikova), kura Eiropas čempionātā ieņēma 2.vietu.

"Es gatavojos Pasaules čempionātam mērķtiecīgi un mierīgi. Pirms Pasaules čempionāta mēs gribam parādīt testa slidojumus, tāpēc tagad gatavojos tiem. Un tad, iespējams, mēs dosimies uz treniņnometni ASV", Jeļizaveta teica Sportsdaily.

Ļiza nejuta nožēlu par to, ka viņas komandas biedrene Adelīna aizsteidzās viņai priekšā Eiropas čempionātā.

"Tas ir sports. Es uzvarēju izvēles programmā, viņa uzvarēja īsajā un pamanījās būt man priekšā. Tajā nav nekas slikts. Man priekšā vēl daudz sacensību", Ļiza komentēja. "Adelīna ir laba meitene. Mēs esam draudzenes. Mūsu sāncensība eksistē tikai uz ledus, bet ārpus ledus mums ir labas un mierīgas attiecības."

Ļiza jau izvirzījusi sev mērķus Pasaules čempionātam.

"Svarīgākais man ir noslidot pienācīgi. Man jācenšas nenoslidot zemāk par savu līmeni. Būtu lieliski būt trijniekā", Ķrievijas čempione piebilda.

Pasaules čempionāts notiks Kanādā, Ontario pilsētā Londonā no 10.-17. martam.

Avots: http://fskating.com/2013/02/tuktamysheva-sets-goals-for-world-championships.html

Skatījumu skaits: 1064 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: Jeļizaveta Tuktamiševa | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Ayo  
0
By 2011年12月30日 - 12:30 PMThank you for your website post. Johnson and I are alaedry saving for a new ebook on this subject matter and your article has made us to save money. Your opinions really solved all our issues. In fact, greater than what we had recognized prior to when we discovered your great blog. We no longer have doubts including a troubled mind because you clearly attended to our needs right here. Thanks

Vārds *:
Email *:
Kods *: