Galvenie » 2011 » Septembris » 2 » Par ieejas maksu un iespaidiem JGP 'Volvo Cup' 2011
04:13
Par ieejas maksu un iespaidiem JGP 'Volvo Cup' 2011
(foto: ISU 2011)

Vēls sveiciens visiem daiļslidošanas faniem 1. septembrī! Vispirms mīļi vēlamies sveikt visus skolēnus, studentus un viņu vecākus ar jaunā mācību gada sākšanos. Novēlam labas sekmes mācībās, iegūt un prast izmantot jaunās zināšanas kā arī vienkārši baudīt skolas/augstskolas dzīvi :) Kā arī īpaši sveicieni visiem skolotājiem!

Atgriežoties pie daiļslidošanas; ja būsiet lasījuši iepriekšējās ziņas, tad zināsiet, ka šodien Rīgā, Imantā, Volvo hallē sākās ISU Junioru Grand Prī posms 'Volvo Cup' 2011. Sacensību 1. diena noritēja, mūsuprāt, ļoti veiksmīgi, tomēr, kā jau vienmēr, bez nepatīkamā  neiztikt. Un šoreiz tā ir ieejas maksa uz pasākumu. Līdz pat šai dienai mūsu ausīs ir nonākusi tik dažāda informācija, ka pat šobrīd nekas nav tapis skaidrs. Sākotnēji tikām informētas, ka ieejas maksa būs 15Ls uz visām trim sacensību dienām, pēc tam dzirdējām, ka ieejas maksa vispār netiks iekasēta, tad šo informāciju nomainīja ieejas maksa par ziedojumiem. Šorīt šie "ziedojumi" tika apzīmēti ar vienu summu 10Ls, bet vakarā tie jau bija 5Ls par visām sacensību dienām. Un tā skaidrības joprojām nav, cik tad galu galā liela ir šī ieejas maksa. Tomēr šis "ČP" nu nekādi nespēj aizēnot visas pozitīvās emocijas, ko sniedz jauno daiļslidotāju sacensību vērošana. Tas ir ne mazāk aizraujoši, kā lielajās sacensībās! Protams, šeit nav tādu vārdu kā Lambjēls, Pļuščenko vai Žubērs, tomēr ir tādi, kas jau paspējuši parādīt ļoti labu sniegumu, jau paspējuši iekarot skatītāju simpātijas. Ir tik interesanti savām acīm klātienē redzēt šos jaunos censoņus, kuru vārdi pēc pāris gadiem, iespējams, kļūs tik pat zināmi, kā iepriekš minētie. Nepalaidiet garām iespēju būt klāt viņu daiļslidošanas ceļojuma sākumpunktā!

Lūk daži no talantiem, kas jau paspēja mūs sajūsmināt:

Jiaxing Liu no Ķīnas:

He Zhang no Ķīnas:

Nam Nguyen no Kanādas:

Zijun Li no Ķīnas:

Gerli Liinamae no Igaunijas:

Kā arī mūsu pašu Alīna Fjodorova, kura pēc īsās programmas pašreiz ir ierindojusies 10. vietā 32 dalībnieču konkurencē:



Skatījumu skaits: 1020 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Sergio  
0
By 2012年1月6日 - 2:50 PMI would like to use the chance of tiankhng you for that professional guidance I have usually enjoyed going to your site. We're looking forward to the commencement of my university research and the whole preparing would never have been complete without surfing your site. If I can be of any help to others, I'd be happy to help by means of what I have discovered from here.

Vārds *:
Email *:
Kods *: