Galvenie » 2011 » Maijs » 31 » Par treneru un partneru maiņām
18:42
Par treneru un partneru maiņām
foto: icenetwork.com Liz Leamy
 
Nu, ko. Te nu es centīšos pastāstīt jums nelielu apkopojumu par tiem, kuri aizgājuši, samainījuši partnerus vai trenerus. Pilnīgi noteikti tie nav visi, bet tikai tie, kuri iekrituši man acīs. Noteikti kādu netīšām aizmirsīšu, bet nekas – nāks tuvāk sezona un tad jau vēl sīkāk informēsim jūs.
 
Itālijas deju pāris numur 1 Federika Faijela (Federica Faiella) un Masimo Skāli (Massimo Scali) martā paziņoja, ka aiziet un nepiedalīsies PČ. Maijā abi paziņoja, ka ir pārdomājuši un turpinās sacensties. Viņi nav mans mīļākais deju pāris, bet neapšaubāmi viņi ir paraugs un nopietni konkurenti. Prieks, ka viņi tomēr pārdomāja.
 
Uzreiz pēc PČ, par aiziešanu paziņoja ASV čempions Raiens Bredlijs (Ryan Bradly), kurš PČ izcīnīja 13.vietu. Tas bija viņa labākais sasniegums starptautiskā līmenī. Raienam ir 27 un viņš ir ārkārtīgi nopietni visu savu karjeru uztvēris daiļslidošanu. Pagājušogad arī sezonas sākumā viņš bija aizgājis, bet tad jau sezonas pusē atgriezās un izcīnīja pirmo ASV nacionālā čempionāta titulu. Tāpēc – kas zin – var arī atkal atgriezties. Bet ja ne – viņš tiešām būs lielisks šovos. Diemžēl diez vai mums būs tā bauda viņu redzēt, jo ārpus ASV viņa popularitāte fanu vidū ir niecīga.
 
ASV čempioni pāru konkurencē Džons Kohlins (John Coughlin) un Keitlīna Jankovska (Caitlin Yankowskas) uzreiz pēc PČ paziņoja, ka savu partnerību ir beiguši. Man bija aizdomas, ka Džons aizies pavisam, jo Džons visu laikā mocās ar liekajiem kilogramiem un vairākkārt atzinis, ka nepacietīgi gaida, kad beigs karjeru profesionālajā sportā un beidzot varēs ēst, bet viss beidzās ar to, ka Džons nu slidos kopā ar Keidiju Deniju (Caydee Denny). Keidija kopā ar iepriekšējo partneri izcīnīja bronzu ASV nacionālajā čempionātā. Bet treniņa laikā viņa netīšām gana nopietni savainoja partnera kāju un drīz sekoja arī paziņojums par partnerattiecību pārtraukšanu. Džonam ir 25, bet Keidijai vien 17. Paskatīsimies. Keitlīna vēl nav atradusi jaunu partneri.
 
Interesanti ir tas, ka Aleksandra Žuļina (Alexander Zhulin) abi deju pāri ir viņu pametuši. Sākumā uzreiz PČ parādījās informācija, ka franču pāris Natālija Pečelā (Natalie Pechalat) un Fabians Bourzā (Fabian Bourzat) vairs netrenēsies pie Žuļina (Viņi tagad trenēsies ar Masimo/Skali treneriem), bet pāris nedēļas atpakaļ sekoja skandāls, ka arī Jeļena Iļjiniha (Elena Ilynikh) un Ņikita Katsalapovs (Nikita Katsalapov) pamet Žuļinu, lai dotos pie cita krievu trenera – Nikolaja Morozova (Nikolai Morozov). Pēc franču aiziešanas, skandāls nesekoja, bet kad krievu jaunie talanti aiziet no viena krieva pie cita, skandāls momentāni sekoja. Jau sen bija zināms tas, cik ļoti Žuļins ir aizņemts ar visādiem projektiem – sevišķi ar televīzijas daiļslidošanas šoviem. Ņikita un Jeļena atklāti atzina, ka bijuši neapmierināti ar treniņu kvalitāti un intensitāti, ka programmas sezonas sākumā nav bijušas līdz galam izstrādātas un ka programmu izstādi viņi lielā mērā veikuši paši, jo Žuļins bijis aizņemts. Un viņi ir droši, ka Nikolajs paliks kaut vai visu nakti ar viņiem uz ledus, nevis dosies prom, ja darbs būs palicis nepabeigts.
 
Vispār vislielākie notikumi saistīti tieši ar Morozovu. Krievijas Federācija pieprasa, lai viņš atsakās no visiem saviem ārvalstu skolniekiem un trenē tikai krievus. Turklāt, lai dara to Krievijā un ved Krievijas daiļslidošanu pretī Soču Olimpiskajām spēlēma kā vadonis. Morozovs pēc PČ skaļi paziņoja, ka no Florāna Amodio (Florent Amodio) trenēšanas neatteiksies un punkts. Ja reiz viņam nācās publiski to skaļi paziņot, tātad spiediens patiesi bija liels. Morozovs jau kopš iepriekšējās sezonas trenē Sergeju Voronovu (Sergei Voronov), vēl ir paņēmis pie sevis Aļonu Ļeonovu (Alona Leonova) un vēl pāris krievu juniorus, bet pagaidām no saviem ārvalstu skolniekiem ar nav attiecies.
 
Materiāls sagatavots pateicoties dažādiem informācijas avotiem internetā.
Skatījumu skaits: 1230 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: Natālija Pečalā/Fabians Bourzā, treneri, Nikolaijs Morozovs, Florāns Amodio, Raiens Bredlijs, Aleksandrs Žuļins | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: