Galvenie » 2011 » Septembris » 9 » Patriks Čans saņem Ginesa Pasaules rekordu sertifikātus!
19:20
Patriks Čans saņem Ginesa Pasaules rekordu sertifikātus!
(foto: P.Čana persn. arhīvs 2011)

2011. gada Pasaules čempionātā, kurš dabas katastrofu dēļ no Japānas tika pārcelts uz Krieviju, Maskavu, Patriks Čans (Patrick Chan) veica izcilus pasaules meistarklases slidojumus. Un vakar viņš par to saņēma apstiprinošus sertifikātus. 
20 gadus jaunais kanādiešu daiļslidotājs paņēma īsu pauzi no saviem treniņiem un iegriezās savā dzimtajā Toronto, lai saņemtu trīs Ginesa Pasaules rekordu sertifikātus par uzstādītiem jauniem pasaules rekordiem 2011. gada ISU Pasaules čempionātā daiļslidošanā aprīlī.

"Uzvarēt Pasaules čempionātā Maskavā bija vienreizēji," teica Čans. "Es biju saviļņots uzzinot, ka esmu pārspējis visus trīs pasaules rekordus. Esmu sajūsmināts par iespēju pievienoties Ginesa Pasaules rekordu saimei, par kuru esmu interesējies kopš biju mazs skolas puika."

Čana saņemtais rezultāts vīriešu konkurencē 93.02 par īso programmu, šā gada 27. aprīlī, tāpat kā viņa rezultāts 187.96 punkti izvēles programmā un abu slidojumu kopējais punktu skaits 280.98, pēdējie iegūti 28. aprīlī, ir jauna latiņa daiļslidošanas pasaulē.

"Patriks patiesi iemieso Ginesa Pasaules rekordu būtību un pastāvēšanas iemeslu, kas ir - smags darbs, spēja koncentrēties, aizrautība un apņemšanās spēj palīdzēt īstenot jūsu sapņus, lai arī cik lieli tie nebūtu," skaidroja Ginesa Pasaules rekordu pārstāve Amanda Močana (Amanda Mochan).


Skatījumu skaits: 964 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: