Galvenie » 2011 » Augusts » 23 » Pļuščenko nepiedalīsies 2011/2012. g. Grand Prī sērijā
16:16
Pļuščenko nepiedalīsies 2011/2012. g. Grand Prī sērijā
(foto: getty images 2010)

Slavenais Krievijas daiļslidotājs Jevgēņijs Pļuščenko izlēmis nepiedalīties jaunās sezonas Grand Prī sērijā, kas ietver sešus posmus kā arī finālsacensības. Sava audzēkņa lēmumu presei paziņoja Pļuščenko treneris Aleksejs Mišins. 
Jau iepriekš tika ziņots, ka Starptautiskā slidošanas federācija pieņēma lēmumu atjaunot Pļuščenko tiesības piedalīties starptautiskajās sacensībās. Iepriekš Pļuščenko piedalīšanās sacensībās tika aizliegta, sakarā ar sportista nepiedalīšanos 2010. gada Pasaules čempionātā, bet tā laikā došanos paraugdemonstrējumu šovos.
Kā galveno faktoru šāda Pļuščenko lēmuma pieņemšanā, Mišins min Grand Prī posmu sadalījumu katram sportistam. Tā kā Pļuščenko nebija tiesību pašam izvēlēties kurā no posmiem ņemt dalību, tad, piemēram startēšana ASV posmā, kas ir pašā sezonas sākumā, būtu velta laika un spēku izšķiešana, jo sevišķi tāpēc, ka Pļuščenko pašreiz neatrodas savu spēku un spēju virsotnē. 
Pēc Mišina teiktā, šāds lēmums labi iekļaujas galvenajā treniņu plāna koncepcijā, kuras mērķis ir Ziemas Olimpiskās spēles Sočos 2014. gadā. Pļuščenko sagatavošanās Olimpiskajām spēlēm ir izrēķināta uz ilgāku laika posmu, nevis vien gada laikā.

Avots:
Skatījumu skaits: 975 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: