[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: sanda_donika, Inetux, Aija  
Forums » Daiļslidotāji » Vīrieši » Raiens Bredlijs (Ryan Bradley) (ASV) (2011. g. ASV Nacionālais čempions)
Raiens Bredlijs (Ryan Bradley) (ASV)
sanda_donikaDatums: Piektdiena, 08.04.2011, 00:13 | Ziņojums # 1
Junioru Pasaules čempions
Grupa: Administratori
Ziņojumu skaits: 164
Balvas: 0
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Viņam ir 27 gadi. 2010.gadā viņš nacionālajā čempionātā palika ceturtais un netika uz Olimpiādi. Viņām bieži nācies būs ceturtajam. Bet šogad viņš beidzot kļuva par nacionalo čempionu. Līdz šodienai man viņš nepatika, vai pareizk - vienkārsi nebija nekādas īsti attieksmes pret viņu. Šodien pārtulkoju interviju, kuru varat lasīt te http://dailslidosanalv.ucoz.com/blog....4-07-58 Principā arī tā man nelika īpaši mainīt domas, bet tulkoju, jo ASV nacionālais čempions un tas nav mazvarīgi. Bet pirms stundas sāku skatīties video. Vecie man ne tik ļoti, bet šī sezona - viņam tiesam spēcīgas programmas. Īsā ir meža reindžera tēlā un tehniski ļoti spēcīga, lai gan interpretācija un tematika mani neaizrāva. Tomēr viņa smaids ar krunciņām ap acīm - kaut kas viņa ir.

Te īsā programma

http://www.youtube.com/watch?v=lOuuvksxOp8

Izvēles programmu normālu youtube neatradu, tik šo fanu filmēto no ASV nacionalā čempja 2011, bet tā ir t pati, kas pagājusā gadā, tikai šogad spēcīgaka un viņš viņu labāk izpilda. Mna iepatikās šī izvēles programma ļoti, ļoti. Ja viņš to noslidos PČ tikpat labi, kā ASV nacionalajā, viņam ir iespejas tikt pie medaļas. Man tiešām reāli iepatikās un ar visu klasisko mūziku ir arī humors.

http://www.youtube.com/watch?v=Rl6IsPXNpEg&feature=related

 
sanda_donikaDatums: Piektdiena, 08.04.2011, 00:48 | Ziņojums # 2
Junioru Pasaules čempions
Grupa: Administratori
Ziņojumu skaits: 164
Balvas: 0
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Un - okey - es varbūt mazliet iemīlējos viņa izveles programmā. Lai gan sūdīga kvalitāte, bet izvēles programmas beigās tas salto. wow. Es laikam atkārtojumā skatījos reizes desmit. Bāc, tagad man reāli radās vēlme redzēt Willy Wonka PČ paraugdesmonstrējumu programmā. Un Raienam būtu jādzīvo pa šoviem un šitādi triki jātaisa. Tas ir vienkārsi neprāts. Dievīgi.

http://www.youtube.com/watch?v=ltqg8miywS8

 
Forums » Daiļslidotāji » Vīrieši » Raiens Bredlijs (Ryan Bradley) (ASV) (2011. g. ASV Nacionālais čempions)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: