Galvenie » 2011 » Jūnijs » 14
foto: Getty Images
 
Džonijs Veirs (Johnny Weir) izplatījis paziņojumu, kurā apstiprina, ka nākamajā sezonā neatgriezīsies sacensību daiļslidošanā, tomēr paziņo arī, ka viņā joprojām esot sacensību gars un ar savu komandu viņš esot izstrādājis treniņu plānu 2012.gadam, lai varētu atgriezsties 2012./2013. pirmsolimpiskajā sezonā ar mērķi protams cīnīties Soču Olimpiādē 2014.gadā. Džonijs aicina fanus sekot līdzi visām viņa aktivitātēm ārpus ledus un skatīties viņa realitātes šovu "Be good Johnny Weir". Jāpiemin vēl, ka nesen aktīvais tviterotājs Džonijs tviterī rakstīja, ka viņam apnicis gulēt vienam un varbūt būtu laiks sameklēt vīru... :)
 
Skatījumi: 908 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 14.06.2011 | Komentāri (0)

Havjēra (Javier Fernandez), kuru iepriekš trenēja Nikolais Morozovs (Nikolai Morozov), jaunais treneris ir kanādieties Braiens Orsers (Brian Orser). Teikšu godīgi, ka šī ziņa mani tā īsti neiepriecina. Vēl nesen Braienu pameta viņa divi slavenākie skolnieki Juna Kima (Yu-na Kim) un Ādams Ripons (Adam Rippon) un Junas aizišana bija ļoti skandaloza. Lai gan neapšaubāmi Braiens Orsers ir augstas raudzes speciālists, agrāk bijis Olimpiskais daiļslidotājs. Un nevar noliegt viņa nopelnus Junas Kimas Olimpiskā zelta izcīnīšanā.
Uz Morozovu Krievijas daiļslidošanas federācija izdarīja lielu spiedienu, lai viņš atteiktos no visiem saiem ārvalstu skolniekiem un trenētu tikai krievus. Morozovs stingri atteicās pamest Florānu Amodio (Florent Amodio), bet par pārējiem neko neminēja. Klīst runas, ka Havjērs apvainojās, ka Morozovs tomēr atklāti ar savu nostāju parādīja, ka viņa mīlulis ir Florāns un attiecības sabojājās. Tagad Havjērs apstiprināja, ka jūlijā dosies uz vasaras nometn ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1011 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 14.06.2011 | Komentāri (0)