Galvenie » 2011 » Marts » 24 » 2011. gada Pasaules čempionāts norisināsies Maskavā, Krievijā no 24.04.-01.05
16:15
2011. gada Pasaules čempionāts norisināsies Maskavā, Krievijā no 24.04.-01.05
attēlā Megasport arēna, Maskavā
foto: worldstadium 2011
 
Šodien īsi pirms pl. 12:00 ISU mājaslapā tika ielikts oficiāls paziņojums, kurā minēts, ka pēc rūpīgas pieteikumu izskatīšanas ISU padome nolēmusi, ka 2011. gada Pasaules čempionāts tiks rīkots Maskavā, Krievijā, Megasport (saukta arī par Hodinku) arēnā.
Paziņojumā tiek minēts, ka šāda mēroga pasākuma sarīkošana tik īsā laikā nav viegls uzdevums, taču Krievijas daiļslidošanas federācija esot apņēmusies veikt dažādus atvieglinājumus, piemēram, paātrināt vīzu izsniegšanu kā arī pēc iespējas ātrāk nokārtot visus, ar drošību un apsardzi saistītos jautājumus. Tiek uzsvērts, ka īpaša uzmanība tiks pievērsta Japānas delegācjas uzņemšanai un komfortam visa čempionāta garumā. "Šādā laikā trūkst vārdu, lai spētu izteikt emocijas, taču ISU vēlas parādīt saviem japāņu daiļslidošanas federācijas draugiem, kā arī japāņu līdzjutējiem, ka visas lielās daiļslidošanas saimes domas un vēlējumi turpina būt kopā ar viņiem" (ISU 2011, ER).
 
Skatījumu skaits: 1015 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 3
3 Zigfrīds  
0
Bāc, tas jaunais nosaukums Megasport arēna vnk... iespārda! :D :D :D Vispār halle jauka, daudz vietas un tā. Krāsaini soliņi. :D

2 cravey  
0
Tas gan smile Un es sapratu, ka tomēr visu redzēšu, jo nez kapē biju ar datumiem saputrojusies, man aizstāvēšana ir no 18.04 jau. Ta ka līdz čempja sākumam toč viss jau būs cauri smile

1 sanda_donika  
0
nu jā. ka ir, tā ir. Smagi, jo gandrīz no čempja neko neredzēšu... wacko Bet nu vismaz protams ierakstus. Galvenais, ka čempis būs un tikai ar mēneša kavešanos.

Vārds *:
Email *:
Kods *: