Galvenie » 2011 » Marts » 22 » 6 valstis piedāvājušas rīkot Pasaules Čempionātu 2011
20:08
6 valstis piedāvājušas rīkot Pasaules Čempionātu 2011
ISU paziņoja, ka sešas valstis oficiāli iesniegušas savus piedāvājumus rīkot čempionātu. Tās ir: Krievija (Maskava), Kanāda (Vankūvera, Britu Kolumbija), ASV (Kolorādo Springsa, Kolorādo vai Leikplesida, Ņujorka), Somija (Turku), Horvātija un Austrija. ISU prezidets teica, ka Horvātija droši vien rīkotu Zagrebā, bet Austrija Grācā.
 
Krievija ir potenciāli visspēcīgākais kandidāts. Pat valsts premjerministrs un agrākais prezidents Vladimirs Putins paziņojis, ka sarīkot šada veida sacensības ir pietiekami lēti un Krievija ir gatava un labprāt sarīkos.
 
ISU padomes balsojums notiks rīt (trešdien, 23.martā).
 
 
Skatījumu skaits: 931 | Pievienoja: sanda_donika | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 3
3 Krista  
0
He he, tu gribi vienu, es gribu otru, bet tik un tā beigās būs Maskavā :D

2 sanda_donika  
0
A es gribu, lai ir ASV, jo tajos datumos, kas figurē, es varēšu pie TV būt tik naktī. LOL. Ja pēc Eiropas laikeim, es neko neredzēšu. Un darbā neta ar tik mos brīziem un pa retam ko. Viss bija tik smuki izplānot man par Tokijas nakts laikiem uz šo nedēļu un viss pavisam greizi. wacko

1 Krista  
0
Kur tie horvāti naudu ņem? :o Turklāt cik nu man atmiņā tajā Zagrebas arēnā nu toč nav pietiekami daudz vietas. Es kauč kā visvairāk gribu, lai Somijā vai Austrijā rīko. Krievija ir visspēcīgākais kandidāts, bet, eh, nez, pārāk politisku šo pasākumu krievi pārvērš :/ Mani biš sāk kaitināt.

Vārds *:
Email *:
Kods *: