Galvenie » 2012 » Aprīlis » 13 » Braiens Žubērs vēlreiz pasakās faniem par viņam izrādīto atbalstu.
18:49
Braiens Žubērs vēlreiz pasakās faniem par viņam izrādīto atbalstu.
Citāti no pavisam svaigas intervijas, tas, ko mēs vēl nezinājām:

Intervijas autore Melodija Mireki (Melody Mirecki)


Kā prātā ienāca doma samiksēt kopā "Justice" un "Aerodynamic"? [piezīme: sezonas sākumā Braiena obligātās programmas muzikālais pavadījums sastāvēja tikai no "Justice" grupas mūzikas]
Man patīk grupas "Justice" mūzika, ko izmantoju savai obligātajai programmai, bet beigas bija pārāk lēnīgas un "bremzīgas"...Kad slidoju, tad nevarēju slidot izjusti un ar prieku, kā arī soļu celiņš bija tāds, kādam tam nevajadzētu būt.

Un kā ar kostīmu maiņu? Sezonas sākumā kostīms sastāvēja no zaļiem un melniem toņiem, bet uz muguras bija attēlots krusts, grupas "Justice" simbols. Pasaules čempionātā Jūs to nomainījāt uz pilnīgi melnu kostīmu.
Melnais vienmēr vizuāli padara slaidāku, pie tam, man gribējās kaut ko vienkāršāku un ieturētāku. Bet pirmais kostīms man arī patīk. Vienīgi krusts, kuru Jūs jau pieminējāt, izraisīja dažādas diskusijas. Es visiem skaidroju, ka tas ir tikai grupas simbols, bet lielākā daļa tajā saskatīja reliģisku zemtekstu. Žēl, ka tā sanāca.

Vai ir kas tāds, ko vēlaties pateikt saviem atbalstītājiem?
Es gribētu jums visiem pateikt paldies. Jūsu visu atbalsts un palīdzība man nozīmē patiešām daudz. Tas, ka es joprojām slidoju [piedalos sacensībās], ir pateicoties jums, tāpēc, ka tad, kad izjūti savu tuvinieku un līdzjutēju atbalstu, gribas tikai slidot un uzvarēt, tā, lai arī jums būtu prieks. Patiešām - LIELS jums paldies, es ceru tādā pat garā turpināt, un domāju, ka mūs visus kopā, nākotnē sagaida daudz patīkamu mirkļu.


No krievu/franču valodas tulkoja Krista Želnina



Avots:


Skatījumu skaits: 993 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Braiens Žubērs | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: