Galvenie » 2012 » Aprīlis » 09
Jau iepriekš ziņojām par šīm jaunajām sacensībām, kuras turpmāk noslēgs daiļslidošanas sezonu. Nu ir izziņots arī komandu sastāvs. Tātad, piedalās sešas valstis, kuru reitingi (atbilstoši sportistu sniegumam) ir šosezon visaugtākie. No katras valsts divi vīrieši, divas dāmas, viens pāris un viens deju pāris.
 
Japānu pārstāvēs Daisuke Takahaši (Daisuke Takahashi), Takahiko Kozuka (Juzuru Hanju (Yuzuru Hanyu) izstājās potītes traumas dēļ), Akiko Suzuki, Kanako Murakami, pāris Narumi Takahaši (Narumi Takahashi)/ Mērvins Trans (Mervin Tran) un deju pāris Ketija Rīda/Kriss Rīds (Cathy Reed/Chris Reed).
 
Kanādu pārstāvēs Patriks Čans (Patrick Chan), Kevins Reinolds (Kevin Reynolds), Amēlija Lakoste (Amelie Lacoste), Sintija Fanē (Cynthia Phaneuf), pāris Mīgana Duhamela/Ēriks Redfords (Meagan Duhamel/Eric Radford) un deju pāris Tesa Virtjū/Skots Mo ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1161 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 09.04.2012 | Komentāri (0)

foto: Reuters Pictures 2012

Marta beigās par Pasaules čempionu vīriešu konkurencē tika kronēts Patriks Čans. Tiesa gan, tiesnešu lēmumu par zelta medaļas piešķiršanu kanādietim, skatītāji uzņēma ar skaļiem būjieniem un principā vienkārši izsvilpa, uzskatot, ka pirmo vietu bija pelnījis japānis Daisuke Takahaši. Bet bija vēl kāds tik pat svarīgs notikums, kā čempiona kronēšana. Savu atgriešanos topa augšgalā veica daiļslidošanas fanu iemīļotais favorīts - francūzis Braiens Žubērs. Par viņa ceturto vietu runā vēl joprojām, pat vairāk kā par diskutējamo Čana pirmo vietu. Šo čempionātu mediji dēvē par Braiena Žubēra renesansi. ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1260 | Pievienoja: krista-zelnina | Datums: 09.04.2012 | Komentāri (0)

Sveiki visiem daiļslidošanas faniem!

Vispirms vēlamies novēlēt visiem, visiem priecīgas Lieldienas! Neaizmirstiet kārtīgi izšūpoties, par spīti nejaukajam laikam, kā arī neēdiet olas bez sāls :) 

Domāsiet, ka šī vieta nu ir galīgi pamesta, jo pa visu Pasaules čempionāta laiku neko neesam rakstījušas un tulkojušas. Iemesls? Jo visa mūsu DaiļslidošanaLV "banda" atradās Nicā :) Lai gan datori bija līdzi, BET visas tās emocijas, kuras tur izdzīvojām, aizņemtība, agrie rīti, pēcpusdienas, kad nogurušas tikām līdz viesnīcai un vēl viss pārējais... Nu jā, tāpēc arī šeit bija tāds klusāks. Tagad jums gatavojam mūsu Nicas atstāstu, salikām bildes internetā, lai arī pārējie var redzēt kā tad mums tur īsti gāja, lasīt mūsu iespaidus un pārdzīvojumus, jo to tur patiešām bija DAUDZ. To visu gaidiet šīs nedēļas laikā ;)

Labajā lapas maliņā esam izveidojuši jaunu aptauju. Tā kā šis čempionāts bija visspraigākais un visi ... Lasīt tālāk »
Category: Nica 2012 | Skatījumi: 925 | Pievienoja: krista-zelnina | Datums: 09.04.2012 | Komentāri (0)