Galvenie » 2012 » Aprīlis » 23 » Cirque de Glace Arēnā Rīga
18:11
Cirque de Glace Arēnā Rīga
Daiļslidošanas sezona beigusies un sācies šovu laiks. Diemžēl populārie daiļslidotāji šoreiz nebrauc pie mums, bet gan cirks uz ledus, kas arī ir kaut kas fantastisks.
 
Un tātad informācija!!!!


Datums:26.Maijs.2012

I šovs
Durvis: 14.00
Sākums: 15.00
Beigas: 16.40

II šovs:
Durvis: 17.00
Sākums: 18.00
Beigas: 19.40

"Times" to nosaucis par "Žilbinošu kā Lasvegasa!"
Cirque de Glace turpina pārsteigt skatītājus un izraisīt ovācijas daudzās valstīs visā pasaulē! Cirks uz ledus parāda mūsu planētas rašanās vēsturi, cilvēka evolūciju un aicina skatītājus ceļojumā pa tehnoloģiju neierobežotajām iespējām, un tas viss vienā aizraujošā ledus izrādē. Apvienojot profesionālu daiļslidotāju sniegumu ar pasaulē slavenā „Cirque du Soleil” cirka mākslinieku izpildījumu, izrāde kļūst unikāla.
Šovs «Evolution» sola aizraujošu, brīnišķīgu priekšnesumu ar mūziku, gaismām, krāšņiem tērpiem un satriecošu akrobātiku. Pirmo reizi pasaulē ir radīta pārsteidzoša daiļslidošanas mākslas un cirka maģijas kombinācija. Ir radīts jauns, aizraujošs žanrs, kas mainīs pasaules skatuves mākslas attīstības virzienu.
Uz "Arēnas Rīga" ledus dosies 33 talantīgi izpildītāji. Pirmo reizi uz ledus tiks izpildīta tipiska epizode no cirka žanra, ko sauc par "krievu nūju" («русская палка»). Mākslinieks numura laikā ir bez drošības siksnām. Šovs kļūst vēl brīnišķīgāks, kad Jekaterina un Aleksandrs Belokopitovi veic akrobātiskus lidojumus tieši virs skatītāju galvām. Pirmā akta apoteoze - gaisā iekārtas milzu uguns konstrukcijas aizdedzināšana, kas simbolizē cilvēku rasi, pielūdzot dabas vareno spēku. Papildus lieliskajiem akrobātiskajiem trikiem un brīnišķīgajiem tērpiem, Cirque de Glace izmanto aizraujošus gaismu efektus, krāsu specefektus, ko veidojuši - vadošais dizaineris Kriss Vilkss no Jaunzēlandes un Pekinas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijas gaismu scenogrāfijas autors Tims Rutlidžs.

Izrādes ilgums – 2 stundas, izrādei 2 daļas.
Bērniem līdz 5 gadu vecumam ieeja bez maksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu.
Papildus inormācija par izrādi:
http://www.cirquedeglace.com/
http://www.wildroseltd.co.uk/


Biļešu cenas no Ls 10 - 30.
http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/gimenei/sovs/?concert=100508
http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/gimenei/sovs/?concert=100475
Skatījumu skaits: 888 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: pasakumi | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: