Galvenie » 2011 » Marts » 27 » DaiļslidošanaLV iesaka: atskats uz Pč 2010 laureātiem. Vīriešu kategorija.
13:46
DaiļslidošanaLV iesaka: atskats uz Pč 2010 laureātiem. Vīriešu kategorija.
Līdz Pasaules čempionātam Maskavā nu vairs palicis tieši mēnesis. Līdz tam mēs piedāvājam katru nedēļu atskatīties uz visu četru kategoriju medaļniekiem. Tā kā šobrīd mūsu aptaujā vadībā ir vīrieši, tad sāksim mūsu atskatu tieši ar vīriešu kategoriju.
 
2010. g. Pč vīriešu kategorijā - daži varētu to nosaukt par "papliku", jo samērā daudzi no tiem, kas piedalījās Olimpiskajās spēlēs, Pasaules čempionātā vairs nestartēja, vai arī vienkārši izlaida to. Tomēr tas cīņu nepadarīja neinteresantāku. Gluži otrādi. Vislielāko atgriešanos starp līderiem, pēc neveiksmīgā starta Vankūverā, veica francūzis Braiens Žubērs (Brian Joubert) ar izcili noslidotu obligāto programmu, kā arī labu izvēles slidojumu. Šie abi slidojumi viņam Turīnā rezultējās 3. vietā -
 
Savukārt kanādietim Patrikam Čanam (Patrick Chan) "Operas spoks" deva iespēju uzkāpt uz goda pjedestāla 2. pakāpiena -
 
Taču par Pasaules čempionu un zelta medaļas īpašnieku kļuva japānis Daisuke Takahaši (Daisuke Takahashi). Pēc mūsu domām - pelnīti :)
 
Kā jau tas dzīvē iekārtots, pēc nopietnām un nervus kutinošām situācijām, vienmēr vajag pasmieties - uzņemt C Vitamīnu, lai ar gaišu skatu var raudzīties nākotnē un aizmirst par sarūgtinājumu, ja tāds sakrājies pa šo laiku. Par to parūpējās mūsu trīs medaļnieki apbalvošanas ceremonijā, sajaucot vietām 2. un 3. vietas goda pjedestāla pakāpienus :D -
 
 
Un tā, kurš iegūs šā gada Pasaules čempiona titulu? Vai Takahaši nu jau otro reizi kļūs par Pasaules čempionu, jeb varbūt Čans beidzot iegūs, droši vien jau sen kāroto, zelta medaļu? Vai Žubērs veiks sensacionālu atgriešanos uz goda pjedestāla visaugstākā pakāpiena? Bet varbūt, ka šis gods pienāksies kādam no "jaunās maiņas", piemēram, jaunajam Eiropas čempionam Amodio? Uz šo un citiem jautājumiem atbildi varēsiet uzzināt jau pēc mēneša, skatoties 2011. gada Pasaules čempionātu Maskavā!
 
Turpinājums sekos nākam svētdien...
Skatījumu skaits: 992 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Braiens Žubērs Patriks Čans Disuke | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: