Galvenie » 2013 » Marts » 14 » Eiropas čempioni pāros pēc obligātās pr. dominē arī pasaulē #PČ2013
17:31
Eiropas čempioni pāros pēc obligātās pr. dominē arī pasaulē #PČ2013
Vakar, vēl pirms vīriešiem, Pasaules čempionātu iesāka pāri ar savu obligāto programmu. Kā nu kuram gāja, bet tomēr vairāk bija veiksmīgo programmu, jo īpaši pēdējās grupās, kur kļūdu bija maz, vai nebija vispār un mēs netraucēti varējām baudīt katra pāra sniegumu :)

foto: Getty Images 2013

Šobrīd līderu pozīcijā (75.84) pēc obligātās programmas atrodas krievu pāris, Eiropas čempioni Volosozhar/Trankov, kuri nodemonstrēja lielisku sniegumu. Lai gan par pāra šās sezonas obligāto programmu domas dalās, daži uzskata, ka tā ir pārāk vulgāra, tomēr es to vienkārši nodēvētu par kaislīgu. Šim pārim ir milzīga ķīmija, kas viennozīmīgi atspoguļojas viņu programmās. Bet, protams, katram ir tiesības uz savu viedokli. Lūk video:

Otrajā vietā (73.61) ierindojās kanādiešu daudzsološais pāris, 2013. gada Četru kontinentu čempionāta uzvarētāji pāru kategorijā, Duhamel/Radford. Šī pāra lielais trumpis ir trīskāršais lucs (bāzes vērtība 6.00). Parasti pāri izpilda trīskāršo tulupu (bāzes vērtība 4.10). Bet arī pārējā programma bija ļoti labi izpildīta, arī sinhronitāte ļoti izteikta. Vēl šajā programmā ļoti smuki bija mazie elementiņi, saistelementiņi, kas programmai piešķir papildus krāšņumu. Video:

Trešajā vietā (73.47) pašreiz atrodas pieredzējušais un titulētais vāciešu pāris Savchenko/Szolkowy. Šis pāris vienmēr priecē ar savām programmām. Protams, gaume katram sava, bet nenoliedzami tehniski šis pāris ir stabils un spēcīgs, kā arī pie komponentēm vienmēr ir piedomāts un programmas ir baudāmas arī māksliniecikā ziņā. Vakar bija manāmas mazas neprecizitātes, kuras veiksmīgi izmantoja konkurenti. Lielisks piemērs tam, ka Pasaules čempionātā pat vismazākā kļūdiņa var maksāt augstāka kaluma medaļu. Lūk video:

Vēl atzīmēsim, ka šoreiz lieliski uzstājās otrs krievu pāris Kavaguti/Smirnov, kuri pēc obligātās programmas ierindojušies 4. vietā ar 69.98 punktiem. Pēc neveiksmīgā starta Eiropas čempionātā, kur šis pāris palika 5. vietā, palaižot priekšā francūžus James/Cipres, mēs novēlam veiksmīgi nostartēt izvēles programmā, lai ir pacilājums nākošajai sezonai.

Runājot par francūžiem James/Cipres, arī viņiem obligātā programma bija veiksmīga, kas ļāva saņemt karjeras labāko rezultātu 60.98 punktus.

Izvēles programma pāru kategorijā solās būt ļoti interesanta un aizraujoša. Gaidam, gaidam, gaidam! Izvēles programmu pāriem skatīsimies piektdien, pl. 17:55 LTV7 kanāla tiešraidē.



Avots:
http://www.isuresults.com/results/wc2013/SEG005.HTM
Skatījumu skaits: 880 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Londona, Pasaules čempionāts 2013, Kanāda, Volosozhar/Trankov, Duhamel/Radford, pāri, PČ2013, Savchenko/Szolkowy | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: