Galvenie » 2013 » Marts » 13
LTV7:
http://www.ltv.lv/ (tikai Latvijas ter. dzīvojošiem /geographically restricted only for Latvia/)
Skatījumi: 832 | Pievienoja: krista-zelnina | Datums: 13.03.2013 | Komentāri (0)

Diemžēl laika trūkuma dēļ nepaspēju sagatavot garas analīzes atsevišķi katrā kategorijā pirms šī čempionāta, tāpēc tikai īsi paredzējumi.

Nemaz neslēpju, ka mīļākā kategorija man ir vīrieši, tāpēc arī sākšu ar viņiem.

Pavisam īsi - vispēcīgākā - tehniski un komponenšu ziņā - īsā programma, manuprāt, ir Juzuru Hanju (Yuzuru Hanyu) šajā sezonā - tāpēc īsajā programmā viņam būtu jāuzvar. Savukārt izvēles programma šajā sezonā neapšaubāmi visspēcīgākā ir  Havjēram Fernandesam (Javier Fernandez), tātad izvēles programmā viņam būtu jāuzvar. Bet, protams, praksē ir vēl psiholoģija, nejaušības u.c. Te sākas varianti. Vēl ir Patriks Čans (Patrick Chan), kuru tiesneši mīl, bet kuram pēc treneru maiņām un diviem pasaules čampionu tituliem tik viegli šosezon nav gājis. Arī Četru kontinentu čempionātā viņu neredzējām un ir grūti saprast, kādā formā šobrīd viņš ir gan fiziski, gan garīgi. Teikšu tā - ja Havjērs neizgāzīs ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 833 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 13.03.2013 | Komentāri (0)

Lai cik neticami, tas neliktos, DaiļslidošanaLV drīz jau svinēs savu 2 gadu jubileju. Lapa, kas iesākās kā papildprojekts augstskolas kursa darbam, turpina darboties vēl šodien, un tas ir dikti jauki :) BET, lielais BET, lai gan iesākām vairāki cilvēki, tomēr pašlaik esam palikušas divas vien, kas kaut cik regulāri cenšas ievietot kādu jaunumu, kā arī aktīvi likt rezultātus un rakstus lielo čempionātu laikā. Taču ar to ir par maz. Šī lapa ir lielisks rīks, kā uzturēt dzīvu daiļslidošanas vidi gan sezonas, gan nesezonas laikā, kā arī popularizēt to jau esošo fanu vidū liekot jau iepriekšminētos rakstus, tulkotās intervijas, rezultātus, utml., bet ar četrām rokām ir par maz, tāpēc -

AICINĀM PIEVIENOTIES MŪSU KOMANDAI, TOS, KAS VĒLAS, KAM IR LAIKS UN GRIBĒŠANA PIEDALĪTIES RAKSTU UN INTERVIJU VEIDOŠANĀ UN PUBLICĒŠANĀ DAIĻSLIDOŠANALV LAPĀ! JO ĪPAŠI AICINĀM TOS, KURIEM MĪĻĀKA IR DEJU PĀRU, DĀMU UN SPORTA PĀRU KATEGORIJA, jo šeit, kā jau būsiet pamanījuši, rakstu ir ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 951 | Pievienoja: krista-zelnina | Datums: 13.03.2013 | Komentāri (4)

Ola, mani biedri, daiļslidošanas fani!

Apsveicu visus ar 2013. gada Pasaules čempionāta sākšanos! Ceru, ka savus īkšķus jau esat satrennējuši - turam, cik cieši vien varam, balderiānīts' ar iepirkts, lai nerviem vieglāk, un, kas pats galvenais - kafijas krājumi ir papildināti :D

Ja jau ieskatījāties LTV7 programmā, tad ziniet, ka šodien pl. 17:40 tiešraidē varēsim vērot pāru obligāto programmu, bet vēlāk vakarā (un šeit noderēs tā kafija, ko minēju) pl. 22:40 mūsu nervus kutinās vīrieši ar savu obligāto programmu (LOL, tikko sapratu, cik perversi izklausās pēdējo vārdu salikums, bet jautrībai atstāšu :D).

Tad nu lūk, piedāvājam ieskatīties laikos un kārtībā kādā uzstāsies -

Skatījumi: 872 | Pievienoja: krista-zelnina | Datums: 13.03.2013 | Komentāri (3)