Galvenie » 2013 » Marts » 13 » Pasaules čempionāta vietu sadalījumu pareģojums
17:45
Pasaules čempionāta vietu sadalījumu pareģojums
Diemžēl laika trūkuma dēļ nepaspēju sagatavot garas analīzes atsevišķi katrā kategorijā pirms šī čempionāta, tāpēc tikai īsi paredzējumi.

Nemaz neslēpju, ka mīļākā kategorija man ir vīrieši, tāpēc arī sākšu ar viņiem.

Pavisam īsi - vispēcīgākā - tehniski un komponenšu ziņā - īsā programma, manuprāt, ir Juzuru Hanju (Yuzuru Hanyu) šajā sezonā - tāpēc īsajā programmā viņam būtu jāuzvar. Savukārt izvēles programma šajā sezonā neapšaubāmi visspēcīgākā ir  Havjēram Fernandesam (Javier Fernandez), tātad izvēles programmā viņam būtu jāuzvar. Bet, protams, praksē ir vēl psiholoģija, nejaušības u.c. Te sākas varianti. Vēl ir Patriks Čans (Patrick Chan), kuru tiesneši mīl, bet kuram pēc treneru maiņām un diviem pasaules čampionu tituliem tik viegli šosezon nav gājis. Arī Četru kontinentu čempionātā viņu neredzējām un ir grūti saprast, kādā formā šobrīd viņš ir gan fiziski, gan garīgi. Teikšu tā - ja Havjērs neizgāzīs savu īso programma (viņam tā nav šosezon tik stipra, kā Juzuru, arī Patrika un Daisukes Takahaši (Daisuke Takahashi)) - un ar neizgāšanu es domāju - top trīs, tad viņš uzvarēs. Ja Juzuru vairāk koncentrēsies, nevis tikai ļausies slidojumam, bet arī biki piedomās un neizgāzīs izvēles, arī viņš var uzvarēt. Smagi prognozēt. Labi - teikšu tā - uz pjedestāla Havjērs, Patriks un Juzuru - secība var būt ikviena iespējamā. Pieciniekā vai uzreiz pēc tā Florāns Amodio (Florent Amodio), Mihals Brezina (Michal Brezina). Desmitniekā Braiens Žubērs (Brian Joubert), Kevins Reinolds (Kevin Reynolds), Daisuke Takahaši, Makss Ārons (Max Aaron).

Tālāk tikai pareģojumi, bez analīzēm:



Dāmas

Juna Kima (Yuna Kim) uzvarēs. Uz pjedestāla Karolīna Kostnere (Carolina Kostner) un Mao Asada vai Akiko Suzuki. Desmitniekā Adelīna Sotņikova (Adelina Sotnikova), Jeļizaveta Tuktamiševa (Elizaveta Tuktamysheva), Ešlija Vāgnere (Ashley Wagner) un Kanako Murakami, iespējams arī Greisija Golda (Gracie Gold) un pagājušā gada vicečempione, kurai šosezon nevedas - Aļona Ļeonova (Alena Leonova).




Pāri

1. Tatiana Volosozhar/Maxim Trankov
2. Aliona Savchenko/Robin Szolkowy
3. Qing Pang/Jian Tong

Desmitniekā:
Wenjing Sui/Cong Han
Meagan Duhamel/Eric RadfordKirsten
Moore-Towers/Dylan Moscovitch
Vera Bazarova/Yuri Larionov
Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov
Stefania Berton/Ondrej Hotarek

Dejas

1.vai 2.
Meryl Davis/Charlie White
1.vai 2. Tessa Virtue/Scott Moir
3. Nathalie Pechalat/Fabian Bourzat

Desmietniekā:
Ekaterina Bobrova/Dmitri Soloviev
Anna Cappellini/Luca Lanotte
Elena Ilinykh/Nikita Katsalapov
Kaitlyn Weaver/Andrew Poje
Madison Chock/Evan Bates


Materiāls sagatavots, pamatojoties uz šīs sezonas rezultātiem un izsaka subjektīvu autores viedokli.
Skatījumu skaits: 834 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: Pasaules čempionāts 2013 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: