Galvenie » 2011 » Jūnijs » 26 » ISU Pasaules čempionāts daiļslidošanā, Nica, Francija - vēlies braukt līdzi?
14:25
ISU Pasaules čempionāts daiļslidošanā, Nica, Francija - vēlies braukt līdzi?


Sveiciens visiem vasarā!

Nu jau jūnijs tūliņ būs galā un arī mēs lēnām sāksim aktīvāk inforomēt par daiļslidošanas jaunumiem pasaulē. Negaidiet ļoti daudz, jo pašlaik ir tā, ka šajā lauciņā valda mazs klusums, jo visi daiļslidotāji ir vai nu atvaļinājumos, vai treniņnometnēs, vai ārzemēs gatavo jaunās programmas. Tomēr šis ir labs laiks, lai sagatavotos septembrim, kad daiļslidošana atgriezīsies ar jaunu sparu mūsu ikdienas dzīvēs. Un tāpēc informēšu jūs par sekojošu lietu:

Vispirms, man jāpastāsta nedaudz par sevi, pirms varu stāstīt tālāk. Mani sauc Krista Želnina un esmu Vidzemes Augstskolas, nu jau 4. kursa studente. Mācos par tūristu gidu un pasākumu organizatoru. Katrā kursā mums ir jāizstrādā tā saucamais gada projekts, par jebkuru sev interesējošu tēmu, kas ir saistīta ar tūrismu. 3. kursā gada projektu rakstīju par daiļslidošanu, konkrētāk, par lielajām daiļslidošanas sacensībām Eiropas robežās kā tūristu galamērķi. Šogad turpināšu šo tēmu jau kā bakalaura darbu, ņemot par piemēru Pasaules čempionātu Nicā. Mans mērķis, ir izanalizēt sīki šāda brauciena iespējas, vai būtu iespējams ikgadēji rīkot braucienus, vismaz uz Eiropas čempionātiem. Un šeit viens no vissvarīgākajiem ir cilvēku viedoklis. Tāpēc man jāsavāc VISMAZ 10 cilvēku grupiņa, kas vēlētos kopīgi braukt, izbaudīt šo pasākumu un beigās piedalīties anketēšanā (anonīmā) un paust savu viedokli. Kā arī, daiļšlidošanas fani, ņemiet vērā, ka šis ir pēdējais Pasaules čempionāts Eiropas robežās līdz 2014. gada Olimpiskajām spēlēm. Kas nozīmē, ka, ja ir vēlme dzīvē vienkopus skatīt savu eiropiešu un ne-eiropiešu ilggadējo favorītu priekšnesumus, tad ir pēdējais laiks šādai iespējai. Jo īpaši tāpēc, ka tādi personāži kā Braiens Žubērs, Daisuke Takahaši, Tomašs Verners u.c. pēc Olimpiskajām spēlēm Sočos pametīs sacensību daiļslidošanu. Daži no šiem to jau ir apstiprinājuši intervijās. Šī pasākuma mērķis no mūsu puses nekādi nav saistīts ar materiālā labuma gūšanu, tāpēc visas izkalkulētās cenas būs tās, kas ir tiešām nepieciešamas no cilvēka, bez jebkādiem papildus izcenojumiem (tos paši varēsiet pārbaudīt). Mērķis tiešām ir kopīgi aizbraukt un izbaudīt šo nedēļu. Tā kā man jau ir pieredze šādu pasākumu apmeklēšanā, tad es šoreiz uzņemos tādu kā galvenā plānotāja lomu. Tas nozīmē, ka palīdzēšu ar visa nepieciešamā iegādi, informāciju. Nepieciešamības gadījumā rīkošu vai nu informējošas sapulcītes klātienē, vai arī skype konferenču zvana veidā.
Varbūt ir tādi cilvēki, kas jau paši ir noskaņojušies braukt, arī tas der. Ja jūs esat ar mieru, tad varam vienkārši sazināties pirms un pēc, un jūs varētu aizpildīt aptaujas anketu. Katrā ziņā, šajā ziņā esmu elastīga un pēc iespējas pieskaņošos iespējām un vēlmēm.

Pagaidām braucējos esam mēs trīs daiļslidošanaLV administratores - Krista, Sanda un Aija.

Vieta: Nica, Francija
Kad?: 27.03.2012. (izlido) - 03.04.2012. (atpakaļ)
Cenas:

Lidmašīnas biļete - lidojums ar avio kompānijas "Lufthansa" lidmašīnu. Lidojuma cena pieaugušajiem 169Ls turp-atpakaļ. Cenā iekļauta viena lielā bagāža (platums x augstums x garums nepārsniedz 150cm, svars 23kg) plus viena rokas bagāžas vienība, kuras svars nepārsniedz 8kg. Kā arī uzkodas + dzeramais lidojumu laikā.
Viesnīca - to jārezervē pēc iespējas ātrāk, bet jāmaksā tikai pie ierašanās, tātad Martā. Pagaidām viesnīcas, kas ir padomā ir sākot no apm. 110Ls no cilvēka par 7 naktīm (double room). http://www.booking.com/
Biļetes uz čempionātu - vēl nav zināms, un pagaidām domājams, ka līdz oktobrim vismaz arī nebūs zināms. Atkarībā no cenas, tad skatīsimies, vai uz atsevišķām kategorijām (vīrieši, sievietes, pāri, deju pāri), vai uz visu (all event biļete). Bet orientējoši domājams, ka all event biļete maksās ne mazāk kā 275eur vienam cilvēkam, tātad 200Ls vismaz. Šo tad arī pirksim pie pirmās izdevības.


Papildus: pa 12 eur turp-atpakaļ iespējams aizbraukt līdz Kannām, kas atrodas 30min brauciena attālumā no Nicas (www.sncf.fr). Šāda iespēja noteikti varētu būt 02.04., kad mūsu rīcībā būs vesela brīva diena un pats čempionāts būs jau noslēdzies. Tieši tāpat, ja būs vēlme un laiks varēs apmeklēt Monako.


Tātad, visi, kas vēlas pievienoties - droši rakstiet, vai nu uz e-pastu: krista.zelnina@inbox.lv, vai draugiem.lv sameklējiet mani pēc vārda un uzvārda. Variet arī reģistrēties un rakstīt mūsu forumā, attiecīgajā tēmā:

http://dailslidosanalv.ucoz.com/forum/3-3-1

Jo ātrāk sāksim, jo izdevīgākus piedāvājumus dabūsim!

Ar cieņu,

Krista Želnina, daiļslidošanaLv administratore

Kategorija: Nica 2012 | Skatījumu skaits: 1307 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 2
2 ARe  
0
By 2011年12月27日 - 12:14 AMThank you for sharing surpeb informations. Your web site is so cool. I am impressed by the details that you've on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply could not come across. What a perfect site.

1 Open  
0
kaip i bus laukia išgirsti iš tavęs,Jūsų Jessica.My doehraw are you,i hope that all is ok, as is my pleasure to contact you after gotten your contact at (xpazintys.com) which really interest me in having communication with you if you will have the desire with me ,here is my email (jtabbai@yahoo.com) as i will be waiting to hear from you,Yours jessica.

Vārds *:
Email *:
Kods *: