Galvenie » 2011 » Marts » 21 » ISU prezidents: Pasaules Čempionāts notiks Ziemeļamerikā vai Eiropā
20:21
ISU prezidents: Pasaules Čempionāts notiks Ziemeļamerikā vai Eiropā
ISU prezidents Otavio Sinkvanta (Ottavio Cinquanta) beidzot devis vismaz kādas atbildes uz jautājumiem par Pasaules Čempionāta norisi. ISU ir devis laiku līdz otrdienai (rītdienai) valstu federācījām oficiāli iesniegt pieteikumus PČ 2011 organizēšanai.
 
Pirmkārt ir skaidrs, ka PČ nenotiks Āzijā, jo, pēc Sinkvanta vārdiem, "tas būtu pliķis sejā Japānai".
 
Turklāt Otavio paziņoja, ka: "Es ticu, ka čempionāts notiks aprīļa beigās vai maija sākumā Ziemļamerikā vai Eiropā".
 
Te uzreiz jāpiebilst, ka Kanāda neizrāda interesi organizēt čempionātu, ļoti iespējams tāpēc, ka 2013.gada PČ notiks Londonā, Ontario.
 
Sinkvanta cer, ka jaunā rīkotājvalsts būs oficiāli apstiprināta šo ceturtdien vai piektdien. Tāpat ir skaidrs, ka 2011. gadā Pasaules komandu Kauss nenotiks, bet 2012.gada aprīlī to organizēs Japānā.
 
Sinkvanta teica, ka gaida Krievijas un ASV pieteikumus 2011. gada PČ organizēšanai. Jevgēnijs Pļūščeno (Evgeni Plushenko) jau twitterī (twitter.com/evgeniplushenko) ierakstīja, ka ir ar abām rokām par.
 
Bet problēma ir, ka abās valstīs ir gana liela birokrātija ar uzturēšanās atļaujām. Sinkvanta cer, ka ja viena no šīm valstīm kļūs par rīkotāju, visas jurisidkās formalitātes tiks ātri atrisinātas.
 
Ja ASV notiks PČ, tad tas visdrīzāk notiks Kolorādo Springsā, Kolorādo (Colorado Springs, Colorado) vai Leikplesidā, Ņujorkā (Lake Placid, N.Y). Un slidotājus varētu izmitināt ASV Olimpiskās komandas treniņu kopmītnēs.
 
Informācijas avots: http://newsblogs.chicagotribune.com/sports_globetrotting/2011/03/japan-earthquake-isu-president-world-figure-skating-will-move-to-north-america-or-europe.html
Skatījumu skaits: 938 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: PČ2011 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Krista  
0
Pluščenko vispār aktivizējies twitterī pēdējās dienās :D Jau lasīju, ka šis par. Ja notiks Krievijā atkal sāpe būs, tik tuvu un nevar aizbraukt, tik pēkšņi neizdosies piķi sakasīt :/
Par US arēnām, lasīju, ka pret Kolorādo Springsu pretenzijas ir tādas, ka tas ir diezgan augstu vjl., kas daudziem daiļslidotājiem varētu apgrūtināt uzstāšanos un vispārējo adaptēšanos, turklāt tagad neatceros kur, bet vienā no šīm vietām arēnā nav ISU prasība pēc 8000 vietām. Tā ka nez, man jau šķiet, ka Maskavā būs.

Vārds *:
Email *:
Kods *: