Galvenie » 2011 » Marts » 21 » Japānas daiļslidotāji Nobunari Oda un Takahiko Kozuka pabeiguši universitātes
11:19
Japānas daiļslidotāji Nobunari Oda un Takahiko Kozuka pabeiguši universitātes
19.martā Takahiko pabeidza Čukio Universitāti (Chukyo University) Nagojā (Nagoya). Takahiko sarunā ar žurnālistiem teica, ka Japānas daiļslidotāji plānojot ledus šovu, kura visi ienākumi tiktu ziedoti Japānas tautai pēc zemestrīču un cunami postījumiem. Viņš teica, ka pēc pirmās vispostošākās zemestrīces sazinājies ar Mao Asadu un Daisuki Takahaši (Daisuke Takahashi), un citiem Japānas daiļslidotajiem un labdarības šovs ticis apspriests. Visi daiļslidotāji devuši piekrišanu dalībai šādā šovā. Datums vēl nav noteikts.
Par Pasaules čempionātu Takahiko atteicās runāt, kamēr nav oficiāla paziņojuma, uz kādu laiku čempionāts atcelts, bet teica, ka turpinās cītīgi trenēties.
 
Imformācijas avoti
 
Informācijas tulkojums pieder: safina_chos
 
 
Nobunari Oda intervijā Boom Sports atzina, ka ir grūti priecāties par augstskolas pabeigšanu tik smagā laikā Japānai. Nobunari teica, ka visi slidotāji grib palīdzēt un top idejas (neko konkrētu par iespejamo labdarības šovu neteica). Viņš nebija plānojis būt izlaidumā, bet Pasaules čempionāta pārcelšanas dēļ ir varējis piedalīties. Viņš turpina uzturēties Japānā ar ģimeni, treneri un sievu, turpina trenēties. Nobunari teica, ka ir sasniedzis lielisku formu, gatavojoties čempionātam, bet neuztraucoties par tā pārcelšanu uz vēlāku laiku, jo varot uzturēt sevi formā un, pat ja čempionāts notiks oktobrī, viņš, konsultējoties ar treneri, piemērosies čempionāta norises laikam un būs gatavs cīnīties par uzvaru.
 
Informācijas avoti:
Informācijas tulkojums pieder: originallove
 
 
P.S. Rakstā par Takahiko tika pieminēts, ka arī Miki Ando pabeigusi universitāti!
Pievienotie faili: Attēls 1 · Attēls 2 · Attēls 3
Skatījumu skaits: 1072 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: Takahiko Kozuka, dzive arpus ledus, Nobunari Oda | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 3
3 Krista  
0
un man vēl 4 gadi likās daudz :D hahaha, nja, wow, bet tiešām apsveicami apvienot gan sportu, gan mācības :))

2 sanda_donika  
0
Es domāju, ka citu valstu pārstāvji ar neatteiks piedalīties labdarības šovā (šovos?) Japānai. Gaidīsim.

Prieks par universitāšu pabeidzējiem. Nobunari teica, ka sešus gadus tur pavadījis. Šausmas, cik ilgi. LOL. biggrin


1 Krista  
0
Jauki :) Apsveicam! Un man prieks, ka daiļslidotaji patiešām šai laikā ir vienoti un vēlas palīdzēt Japānai.

Vārds *:
Email *:
Kods *: