Galvenie » 2011 » Marts » 21 » Juna Kima atgriezusies dzimtajā Korejā
16:53
Juna Kima atgriezusies dzimtajā Korejā
Pēc astoņu mēnešu ilgas trenēšanās ārzemēs, 2010.gada Olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēja Juna Kima (Yuna Kim), fanu aprindās saukta arī par Karalieni Yunu (Queen Yuna), atgriezusies dzimtajā Korejā. Fani sagaidīja savu Karalieni un uzmundrināja ar ziediem un dāvanām. Juna atzina, ka esot tikpat labā formā, kā iepriekšējā gadā uz olimpiskajām spēlēm un neslēpa sarūgtinājumu par Pasaules Čempionāta pārcelšanu, tomēr izteica cerību, ka Japānai netiks nodarīti vēl lielāki zaudējumi, jo Japānas atkopšanās pēc dabas katastrofām ir svarīgāka par čempionātu.
 
 "Mentāli bija ļoti grūti, jo šī bija pēc-Olimpiādes sezona. Tomēr ar katru mēnesi mans spēks pieauga un manas programmas kļūva arvien rafinētākas. Mana sagatavošanās noritēja lieliski, pat līdz tādam punktam, ka biju droša, ka varu būt tikpat labā formā, ka Olimpiādes laikā", teica Juna preses konferencē.
 
Juna astoņus mēnešus trenējās Losandželosā, ASV un bija plānojusi 20.martā ierasties Tokijā uz Pasaules Čempionātu, bet nu tā vietā devās mājās. Augustā Juna pārtrauca sadarbību ar savu treneri, agrāk slavenu daiļslidotāju Braienu Orseru (Brian Orser). Pēc četru gadu ilgas sadarbības šķiršanās bija skandaloza. Orsers to padarīja publisku, paziņojot, ka Juna viņu pēkšņi atlaidusi, neko nepaskaidrojot. Juna savā mājaslapā savukārt publicēja ziņu, ka atlaidusi Orseru, jo viņš viņai melojis. Orsers savukārt atbildēja, izpauzdams Junas jauno programmu detaļas bez viņas un horeogrāfu piekrišanas. Juna steidzami pārvācās trenēties uz Losandželosas East West Ice Palace daiļslidošanas klubu, kurš pieder agrākajos gados slavenai ASV daiļslidotājai Mišelai Kvanai (Michelle Kwan). 2010.gada oktobrī par Junas treneri kļuva Pīters Opegārds (Peter Oppegard).
 
Uz jautājumu, vai Juna arī nākamgad turpinās dalību sacensībās, viņa atbildēja, ka runāt par nākamo sezonu esot pāragri, jo šīs sezonas Pasaules Čempionāts vēl nav noticis.
 
Uz jautājumu, kad būtu labāk rīkot pārcelto čempionātu, Juna teica, ka vienalga, vai čempionāts notiks maijā vai oktobrī, jebkurā gadījumā slidotājiem būs ļoti grūti, jo visi bija gatavojušies uz martu. Juna bija paredzējusi pirmoreiz publikai atrādīt savu jauno īso programmu Giselle, Pasaules Čempionātā, bet nu solīja to demonstrēt ledus šovos aprīlī, lai gan protams šovos programma būšot nedaudz pārveidota. Tāpat šovos tikšot demonstrēta arī jaunā paraugdemonstrējumu programma. Tāpat iespējams šovos tikšot demonstrēta arī saīsināta jaunās izvēles programmas – Korejas mantojums – programma. Nav vēl īsti skaidrs, vai nākamajai sezonai tiks veidotas jaunas programmas, vai paliks šīs pašas.
 
Tulkojums: abyss/ FEVERSKATING

Informācijas pirmavoti: http://news.naver.com/sports/index.nhn?category=sports_general&ctg=news&mod=read&office_id=018&article_id=0002406870&date=20110320&page=1 http://news.khan.co.kr/kh_news/khan_art_view.html?artid=201103201846071&code=980701
Pievienotie faili: Attēls 1 · Attēls 2 · Attēls 3
Skatījumu skaits: 1099 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: Juna Kima | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: