Galvenie » 2012 » Janvāris » 30 » Kā savu sniegumu vērtē Pļuščenko un citi [vīriešu vienslidojumi].
14:45
Kā savu sniegumu vērtē Pļuščenko un citi [vīriešu vienslidojumi].
foto: AP Photo 2012

Pļuščenko: "Es esmu ārkārtīgi apmierināts ar savu sniegumu, jo noslidoju šo programmu tīri. Es izlecu četrkāršo lēcienu un slidoju ar lielām emocijām. Kā īsts Pļuščenko! Es biju ļoti priecīgs. Es jūtos tā kā aptuveni pirms 8 gadiem. Šis ir mans septītais čempiona tituls un šodien es veicu mazu ierakstu vēsturē. Es esmu lepns par sevi".
Pļuščenko izvēles programmā arī nolēma veikt četrkāršo lēcienu, atšķirībā no obligātās programmas. "To es izlēmu vakardienas (27.02.) treniņā. Es to neveicu uzreiz, bet gan pēc diviem trīskāršajiem lēcieniem, kad jutu, ka mans celis to spēj paciest bez sāpēm. Tad es lecu četrkāršo".

foto: Getty Images 2012

Gačinskis: "Es izdarīju visu ko vēlējos un pirmo reizi vienā programmā izpildīju divus četrkāršos lēcienus. Es esmu ļoti apmierināts ar šīs dienas notikumiem. Būt otrajam savā otrajā Eiropas čempionātā ir liels solis uz priekšu. Punktu izteiksmē es uzstādīju savu sezonas rekordu un ieguvu augstu rezultātu".

foto: Getty Images 2012

Amodio: "Šis sezonas sākums man bija grūts un es esmu apmierināts ar sevi un savu šā brīža sniegumu. Esmu strādājis daudz un darbs ir bijis grūts, taču tagad es jūtos atbrīvotāks. Man ir liels prieks būt par daļu no šī goda pjedestāla. Esmu daudz ziedojis, lai varētu trenēties Maskavā. Mans sapnis ir iegūt daudz medaļu, cītīgi strādāt, lai gūtu labākus rezultātus. Tagad man jākoncentrējas uz Nicu [Pasaules čempionāts marta beigās aut. piez.], kas ir mans lielais mērķis šajā sezonā. Vēl ir jāpaveic daudz darba, taču domāju, ka uz Nicu varu doties mierīgs un vienkārši veikt savu darbu".

foto: Reuters Pictures 2012

Brezina: "Programmas pirmajā daļā man neizdevās četrkāršais lēciens, taču domāju, ka otrā programmas daļa bija laba. Tāpat es zaudēju divus lēcienus ar augstu punktu izteiksmi. Bet vienalga, esmu apmierināts ar savu sniegumu, un tagad zinu pie kā man ir jāpiestrādā līdz Pasaules čempionātam. Pēc tam, kad neizlecu četrkāršo lēcienu, es atcerējos ko man vienmēr saka mani treneri - virzies uz priekšu soli pa solim un koncentrējies uz tiem lēcieniem un elementiem, kas tev vēl ir priekšā. Pēc šī čempionāta es paņemšu brīvu nedēļu, taču pēc tam atgriezīšos pie treniņiem, lai uzlabotu savus lēcienus".

foto: Reuters Pictures 2012

Verners: "Es neesmu pārāk gandarīts par savu veikumu. Tā bija pilnīga neveiksme no sākuma līdz pat beigām. Man bija grūtības ar trīskāršo akseli, un arī pārējā programma bija briesmīga. Jau programmas sākumā es sapratu, ka nebūšu uz goda pjedestāla un es zinu, ka tas ir jāatstāj aiz muguras un jākoncentrējas pārējai programmai, tomēr es to nespēju. Taču es esmu čehs. Es nekad nepadodos. Gaidiet Nicu"!

foto: Reuters Pictures 2012

Kontesti: "Kā visu šo sezonu izvēles programmās, arī šoreiz es jutos labi, tomēr ne tik labi obligātajā programmā. Domāju, ka tagad mums tajā būs kaut kas jāpamaina. Par to mēs domāsim pēc šīm sacensībām. Varbūt mēs to nomainīsim pavisam, bet varbūt tikai pievienosim dažus soļus, tad redzēs".

foto: Getty Images 2012

Žubērs: "Gumija, kas savieno bikšu staru ar slidzābaku vienkārši atnāca vaļā. Tāpēc, protams, ka programmas otro daļu bija uztraukums slidot šajā tērpā. Es jutos mazliet dumji slidojot ar uzlocītu bikšu galu, taču, lai izlemtu kā rīkoties man bija tikai sekunde laika un šis likās vislabākis variants. Jūtos gandarīts par to kā noslidoju. Nepārportami bija vairākas kļūdas, taču esmu lepns par savu sniegumu. Biju tik traks, lai iekļautu otru četrkāršo, bet es gribēju to izmēģināt. Man nebija kaskāžu un ar to es zaudēju daudz punktu, bet visā visumā šis bija labs izmēģinājums pirms Nicas. Mana sagatavošanās tiktāl bija laba, bet pietrūka laika. Tagad man ir pusotrs mēnesis, lai sagatavotos Pasaules čempionātam".
Žubēram nācās tikt galā arī ar van der Perrena pēkšņo izstāšanos no čempionāta. "Viņš [van der Perrens] man ģerbtuvē pateica, ka viņš iespējams izstāsies, tāpēc es attiecīgi pielāgoju savu iesildīšanos. Patiesībā es iesildījos tā, kā ja man būtu jāslido pirmajam. Tas bija labs sportiskuma paraugs, man to pateikt, un es viņam vēlos pateikties par to. Ne katrs tā rīkotos".


Skatījumu skaits: 1108 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Eiropas čempionāts 2012 Šefīlda | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: