Galvenie » 2012 » Janvāris » 15

Intervija 2011.gada 29.decembrī

Olimpiskā liesma ir nepastāvīga, bet gandrīz divus gadus pēc viņa pēdējās paklanīšanās publikai Vankūverā, Džonija Veira (Johnny Weir) dzīve slavas spožumā turpinās. Viņa porcelāna figūriņas stils parādījās žurnālā Vanity Fair kā kosmētikas līnijas "Spīguļi un ledus” reklāmas sejai. Viņa realitātes šovs "Esi labs, Džonij Veir” drīz uzsāks otro sezonu TV kanālā Logo. Viņa pēdējā parādīšanās uz ledus šovā "Brīvdienu sapņi uz ledus” 23.decembrī Filadelfijā piesaistīja respektabli lielu pūli, tai skaitā dažus desmitus fanu no Tokijas.

"Es esmu ļoti lepns, ka varu vest citus daiļslidotājus uz šejieni un ka šova biļetes izpērk, jo cilvēki ir priecīgi mūs redzēt uz ledus,” Džonijs saka, kamēr stilists klāj spīdumu uz viņa v ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 2557 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 15.01.2012 | Komentāri (1)

 
Diemžēl viens no spēcīgākajiem Eiropas pāriem izlaidīs Eiropas čempionātu, jo Aleksandrs Smirnovs (Alexander Smirnov) atkopjas pēc izoperētā apendicīta.
"Sašam bija apendicīta operācija pirms nedēļas un šo apstākļu dēļ mēs nolēmām, ka būs labāk neuzņemties nevajadzīgus riskus", pāra trenere Tamāra Mosvina (Tamara Moskvina) atklāja. "Mēs plānojam atsākt treniņus pavisam drīz un ceram būt labi sagatavoti Pasaules čempionātam."
Juko (Yuko Kawaguti) un Sašas (Aleksander Smirnov) vietu ieņems Ksenija Stolbova (Ksenia Stolbova) un Fjodors Kļimovs (Fyodor Klimov).
Avots:
http://uk.eurosport.yahoo.com/12012012/58/kavaguti-smirnov-mi ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1019 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 15.01.2012 | Komentāri (1)