Galvenie » 2012 » Janvāris » 29 » Kāpēc Kevins van der Perrens izstājās?
23:25
Kāpēc Kevins van der Perrens izstājās?
Atbildi sniedz Kevina trenere Silvija de Rijke (Silvie de Rijcke): "Obligātajā programmā viņš nokrita un savainoja plaukstas locītavu. Tomēr mēs neapmeklējām slimnīcu un tagad domājam, ka tā iespējams ir lauzta. Mēs mēģinājām šīs sāpes nomērdēt, taču tagad viņš to vispār nejūt. Tikai tagad (izvēles programmas sākumā) viņš nolēma izstāties. Šīm bija jābūt viņa pēdējām sacensībām, tāpēc viņš jūtas apbēdināts, ka nevarēja pabeigt šo čempionātu".

Tā lūk, izrādās, ka pēc šī Eiropas čempionāta Kevins bija nolēmis beigt savu sacensību karjeru. Diemžēl to nācās beigt uz samērā negatīvas nots. Lai vai kā, novēlam Kevinam ātru izveseļošanos, gan jau vēl manīsim viņu daiļslidošanas aprindās :)

foto: Reuters Pictures 2012

GET WELL SOON, KEVIN! WE LOVE YOU!


Skatījumu skaits: 1012 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Eiropas čempionāts 2012 Šefīlda | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Norman  
0
By 2012年1月4日 - 3:36 PMHiya! Exce llent posting! I am a ordniary visitor (a bit more like addict ) of your website however I had a query. I am just far from being sure if it is the right site to question, but you have no spam comments. I get comments day after day. Are you going to you assist me? Thanks for the tips!

Vārds *:
Email *:
Kods *: