Galvenie » 2011 » Marts » 31 » Šineda un Džons Kerri paziņo par aiziešanu no sacensību daiļslidošanas.
22:15
Šineda un Džons Kerri paziņo par aiziešanu no sacensību daiļslidošanas.
foto: © Caroline Paré
 
Jā, diemžēl. Tas brieda jau ilgāku laiku un nu traumas ir pēdējā pile. Turklāt šobrīd nav īsti skaidrs, vai viņi aiziet vispār no daiļslidošanas vai arī tomēr vēl redzēsim viņus ledus šovos.
 
Skotijas labākais ledus deju pāris paziņo par savu aiziešanu no daiļslidošanas traumas dēļ pēc spožas karjeras, kas apžilbinaja fanus visā pasaulē.
 
Viņi paziņoja par aiziešanu no daiļslidošanas pēc tam, kad Šinedas (Sinead Kerr) pleca traumas dēļ viņi bija spiesti izstāties no Pasaules Čempionāta Maskavā.
 
Livingstonā dzimušā pāra dinamiskās programmas un interesantie kostīmi padarīja viņus par skatītāju mīluļiem visā pasaulē.
 
Viņu septiņi Lielbritānijas čempionu tituli ir tikpat liels rekords, kāds ir leģendārajam Anglijas ledus deju  pārim Džeinai Torvilai (Jayne Torvill) un Kristoferam Dīnam (Christopher Dean), lai gan Kerri nekad nesasniedza tik mežonīgu popularitāti.
 
Viņi izcīnīja bronzas medaļas Eiropas Čempionātos 2009. un 2011.gados un finišēja piektajā vietā pagājušā gada Pasaules Čempionātā.
 
Šineda, kura ir 32 gadi, teica: "Ir vilšanās sajūta, ka mums nācās aiziet šādu apstākļu dēļ, bet kad mēs nokāpām no ledus Eiropas Čempionātā, mēs pagriezamies viens pret otru un teicām - ja šī ir mūsu pēdējā uzstāšanās reize, tad šis ir lielisks veids, kā beigt. Skatītāji mūs atbalstīja - viņi vienmēr ir bijuši lieliski, kad mēs piedalījāmies sacensībās un mums ir daudz lielsiku atmiņu. Šie pēdējie daži gadi ir bijuši fantastiski. "
Šineda teica, ka viņi ar Džonu (John Kerr) apsver iespēju kļūt par tiesnešiem dejām uz ledus priekš televīzijas. Šineda saka: "Nekad nebiju domājusi būt programmā, bet būt tiesnesim būtu kaut kas interesnats."
 
Skatījumu skaits: 1170 | Pievienoja: sanda_donika | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 6
4 krista-zelnina  
0
Svaiga info no FSU foruma:
Visi Šainedas draugi un fani būs priecīgi uzzināt, ka viņas operācija vakar vakarā bijusi veiksmīga un pati Šaineda pašlaik jūtas labi. Viņa pasākās visiem par laba vēlējumiem un solās būt atpakaļ uz ledus, tiklīdz ārsti un pašsajūta to atļaus.
Avots: http://www.fsuniverse.net/forum/showthread.php?t=78182&page=3

5 sanda_donika  
0
Ak, jauki. Es jau ļoti gaidīju vismaz kādu info. Un tik jauki dzirdēt, ka sola atgriezties uz ledus. smile

6 krista-zelnina  
0
mhm, turam īkšķus šos kaut kad sagaidīt arī in LV cool

3 sanda_donika  
0
Man pirmās lielās sēras daiļslidošanā bija, kad Stefans aizgaja pirmo reizi. Tad atgriezās un sēras beidzās. Un - lai gan - pēc Olimpiādes viņš atkal aizgāja, tagad sēru vairs nav, jo viņš nepamet ledu un nemitīgi ir šovos, veido jaunas programmas utt. Kerru aiziešana šobrīd ir tāds kaut kāds nenoteiktums, jo nevienu vārdu viņi neteica par ledus šoviem. Es tomēr ceru, ka pēc Šinedas atlabšanas pēc operācijas viņi varēs vismaz šovos piedalīties reizēm. Jā. Katrā ziņā daiļslidošanas pasaulei viņu ļoti pietrūks. Viņi visi laiku cēla deju māksliniecisko latiņu arvien augstāk, tādā veidā liekto arī citiem strādāt smagāk. Bet no otras puses - tas ir nenovēršami. Vajag meklē jaunus favorītus. Es arvien pamanus jaunus censoņus vēl junioros, kuri mani tiešam aizrauj.

2 Ieva  
0
NOOOOO!!!! Damn, JAU?

1 krista-zelnina  
0
Viss, man sēras. Pirmais lielais triecies daiļslidošanā ir saņemts cry

Vārds *:
Email *:
Kods *: