Galvenie » 2011 » Marts » 27 » Video: Kā Maskava ieguva tiesības rīkot Pč 2011
12:53
Video: Kā Maskava ieguva tiesības rīkot Pč 2011
Būtībā video tiek vēlreiz pastāstīts kā Krievija sacentās par tiesībām rīkot Maskavā 2011. gada Pasaules čempionātu. Krievijas daiļslidošanas federācija un valdība ir pateicīgas ISU (Starptautiskajai Slidošanas Federācijai) par piešķirtajām rīkotājtiesībām.

Lai vēlreiz paustu savu atbalstu, ministru prezidents V. Putins devās uz vienu no daiļslidotāju treniņiem, kur arī izteica līdzjūtību Juko Kavaguti (Yuko Kavaguti) par nodarītajiem postījumiem viņas dzimtenei Japānai. Savukārt pati Juko, lai arī jūtas nedaudz vīlusies, jo vēlējās uzstāties savās mājās, tomēr ir priecīga, ka čempionāts tika pārcelts tieši uz Krieviju, kas nu jau ir kļuvusi par otrajām mājām (Kavaguti pieņēma Krievijas pilsonību, lai varētu piedalīties Vankūveras Ziemas Olimpiskajās spēlēs).

Vēl tiek uzsvērts tas, ka šis čempionāts kā vislielākais pārbaudījums būs tieši jaunākajam Krievijas daiļslidošanas sastāvam - jāuzstājas lielā arēnā prestižā čempionātā, pie tam vēl savās mājās, pašmāju publikas priekšā.

Pēdējo reizi Pasaules čempionāts Krievijā norisinājās 2005. gadā, arī galvaspilsētā Maskavā.
 
 
Skatījumu skaits: 1017 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Pasaules čempionāts 2011 Maskava Kr | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 sanda_donika  
0
Ak, mana nabaga Juko. Bet labi, ka Saša ir blakus. Njā. Nu mīlu es šo pāri. love

Vārds *:
Email *:
Kods *: