Galvenie » 2011 » Marts » 25 » Zināms aptuvenais Pč 2011 grafiks
00:57
Zināms aptuvenais Pč 2011 grafiks
"Daiļslidotāji Maskavā ieradīsies jau 24. aprīlī, bet pašas sacensības sāksies 25. aprīlī", portālam "Советский спорт" pavēstīja Krievijas daiļslidošanas ģenerāldirektors, V. Pisējevs. "Kā parasti sacensības tiks atklātas ar karogu parādi, kā arī norisināsies kvalifikācijas sacensības. Tās ilgs divas dienas, tāpēc oficiālā sacensību atklāšanas ceremonija būs 27. aprīlī."
Viss sacensību grafiks izskatās šādi:
 
27. aprīlī obligātā programma vīriešiem un pāriem
28. aprīlī izvēles programma vīriešiem un pāriem
29. aprīlī obligatā programma sievietēm un deju pāriem
30. aprīlī izvēles programma sievietēm un deju pāriem.
 
Tātad čempionātu noslēgs deju pāru sacensības. Lai gan šis vēl ir pagaidu grafiks, tomēr sagaidāms, ka tāds tas arī paliks.
 
Skatījumu skaits: 1061 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 2
2 Zolaine  
0
By 2011年12月21日 - 3:58 PMThank you for being my personal intrcutsor on this matter. My partner and i enjoyed the article very much and most of all enjoyed reading how you really handled the aspect I widely known as controversial. You're always really kind to readers really like me and assist me in my existence. Thank you.

1 sanda_donika  
1
Nu vismaz 29.04, kas ir ledus šovs, tad ir dāmas un dejas. Nu 28.moš ar ko redzēšu, bet tikai pa dienu. Jāskatās, jārunā. Kad vel būs arī oficiali laiki, varēs ko plānot, bet nu vismaz sadalījums pa dienām mani apmierina šobrīd.

Vārds *:
Email *:
Kods *: