Galvenie » 2013 » Janvāris » 05
Esi vēlējies kādreiz būt brīvprātīgais (volunteer) daiļslidošanas sacensības, bet līdz šim nav bijusi tāda iespēja? Tagad tāda ir :) Ja vēlies pieteikties kā brīvprātīgais palīgs "ISU Volvo Open Cup 20th" sacensību laikā, raksti uz kristal_ice@hello.lv

Bet, ja tagad nav iespēju dēļ sacensību norises laika, jo tas iekrīt darba dienās, tad variet neskumt. Šā gada vasarā, no 29. - 31. augustam, Rīgā atkal norisināsies ISU Junioru Grand Prī posms, kurā tieši tāpat, varēs pieteikties par brīvprātīgo palīgu. Rakstiet uz iepriekš minēto e-pasta adr ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 970 | Pievienoja: krista-zelnina | Datums: 05.01.2013 | Komentāri (0)

Tā kā mums vēl priekšā divi ziemas mēneši un sals sola atgriezties, tad kā reiz šis noderēs visiem slidošanas cienītājiem. Lūk links uz interaktīvu karti:

Tajā, uzklikšķinot uz zilā norādes objekta, varēsiet apskatīties, kur, Latvijas teritorijā iespējama publiskā slidošana. Katrai vietai esmu pievienojusi papildus informatīvu saiti ar informāciju par izcenojumiem (ja tādi ir). Pirms došanās uz kādu no kartē minētajām vietām, noteikti pārbaudiet informāciju, vai sazinieties ar attiecīgajām institūcijām, kur jums spēs sniegt vēlamās atbildes. Pēdējais jo īpaši attiecas uz mazajām slidotavām. Atvainojos arī, ja kāda no jums zināmām slidotavām nav iekļauta. Tādā gadījumā droši rakstiet ze ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1016 | Pievienoja: krista-zelnina | Datums: 05.01.2013 | Komentāri (0)

 
Foto avots: examiner.com
 
2012.gadā Pasaules Čempionātā daudzus negaidīti, bet patīkami, pārsteidza sporta pāris no Japānas - Narumi Takahaši (Narumi Takahashi) un Mērvins Trans (Mervin Tran), izcīnot broncas medaļu. Apskatnieki jau izteica prognozes, ka pārim varētu klāties labi arī gaidāmajā 2014.gada Olimpiādē. Bet te pēkšņi decembra vidū īsi pirms Japānas nacionālā čempionāta pāris paziņoša par sadarbības pārtraukšanu. Lai arī skatītājiem tas bija negaidīts un nepatīkams pārsteigums, daiļslidošanas aizkulišu novērotāji nebija pārsteigti. Iemesli ir vairāki, kāpēc ļoti emocionālais, atraktīvais un saderīgais pāris ir izšķīries. Narumi jau kopš vasaras cieš no pleca traumas un pāris nav šosezon piedalījies nevienās sacensībās. Bet no ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 886 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 05.01.2013 | Komentāri (0)