Galvenie » 2013 » Janvāris » 13

foto: nieuws.vtm.be
 
Kevins van der Perrens (Kevin van der Perren), kurš nu jau beidzis sacensību daiļslidotāja karjeru, izcīnījis pirmo vietu Beļģijas "Dejo ar zvaigzni" versijā. Te varat redzēt video.
 
 
Nav pirmā reize, kad daiļslidotāji, pēc aiziešanas no sacensību daiļslidošanas, piedalās "Dejo ar zvaigzni" - Evans Laisačeks (Evan Lysacek) piedalījās ASV "Dejo ar zvaigzni" uzreiz pēc 2010.gada Olimpiādes un nonāca līdz pašām finālam - tur gan palika o ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 900 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 13.01.2013 | Komentāri (2)

 
 

foto: suomenkuvalehti.fi
 
 
Kiras Korpi (Kiira Korpi) neoficiālajā fanu lapā http://www.kiira-korpi.net ievietots šāds paziņojums:
 
Sakarā ar infekciju kreisās kājas ahileja cīpslā pēc Ziemassvētkiem, Kira joprojām nevar slidot un nevarēs vēl divas ar pusi nedēļas. Infekcija dzīst, bet viņa un viņas treneri jau pieņēmuši lēmumu nepiedalīties Eiropas čempionātā, jo nav prātīgi slidot tur pilnīgi bez treniņiem. Tagad labāk jākoncentrējas uz ārstēšanu un terapiju. Galvenais mērķis tagad ir Pasaules čempionāts, kas norisināsies martā Kanādā.
Kiras vietu Eiropas čempionātā šogad ieņems Alisa Mikonsāri (Alisa Mikonsaari). Vēl čempionātā pie ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1083 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 13.01.2013 | Komentāri (2)

foto - icenetwork.com
 
Nav jau noslēpums, ka lielajā kaimiņvalstī bieži vien lietas tiek darītas savādāk, nekā liekas loģiski un taisnīgi mums. Mēs varam tikai novērot un priecāties, ka pie mums tomēr valda demokrātijas un godības princips. Krievijas slidošanas federācijas izpildkomiteja nolēma uz šī gada Eiropas Čempionātu kā trešo pārstāvi vīriešu vienslidojumos sūtīt Maksimu Kovtunu (Maxim Kovtun). Kāpēc ziņa pārsteidzoša – prasīsiet? Tāpēc, ka šī trešā vieta taisnīgi pienācās Konstantīnam Menšovam (Konstantin Menshov), kurš Krievijas nacionālajā čempionātā izcīnīja trešo vietu, palikdams aiz Jevgēnija Pļušenko (Evgeni Plushenko) un Sergeja Voronova (Sergei Voronov). Nē, Konstantīns nav savainots, un jā – viņš centīgi gatavojās sacensībām. Problēma tajā, ka viņam ir 29 gadi, bet Kovtunam, kurš nacionālajā čempionātā ieņēma vien piekto viet ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1046 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 13.01.2013 | Komentāri (2)