Galvenie » 2013 » Janvāris » 25 » Alīna Fjodorova diemžēl nekvalificējas izvēles programmai EČ 2013
18:06
Alīna Fjodorova diemžēl nekvalificējas izvēles programmai EČ 2013
Tikko noslēgusies obligātā programma dāmām, kur startēja arī mūsu Alīna Fjodorova. Lai gan slidojums bija bez kļūdām, tīrs un Alīna parādīja individuāli labu sniegumu (44.87 punkti), tomēr ar to bija par maz, lai kvalificētos izvēles programmai. 35 sportistu konkurencē Alīna ierindojās 26. vietā. Jāpiezīmē arī, ka Alīna nav kvalificējusies Pasaules čempionātam, kam bija nepieciešams iegūt vismaz 28 punktus par tehniskajiem elementiem.

Runājot par pārsteigumiem, sāksim ar pozitīvo. Lielisku sniegumu parādīja septiņpadsmit gadus vecā francūziete Lenella Gijerona-Gorrī (Lenaelle Gilleron-Gorry, attēlā), kurai šī bija debija Eiropas čempionātā. Viņai pēc obligātās programmas 7. vieta (53.32). 

(foto: EMJO, AS 2013)

Tāpat brīnišķīgi un nekļūdīgi savu programmu veica itāliete Valentīna Markei, kas ierindojās 3. vietā ar 58.22 punktiem un, kurai ir pavisam reālas iespējas pacīnīties par bronzu.
Mazliet negaidīti, pēc obligātās programmas vadībā ir krieviete Adelīna Sotņikova, kura ar 67.61 punktu apsteidz pašreizējo Eiropas čempioni, titulēto daiļslidotāju Karolīnu Kostneri. Kostnere diemžēl pieļāva kļūdas savā slidojumā, tostarp viens kritiens, kas viņu pašreiz ierindo otrajā vietā ar 64.19 punktiem.

Dāmu izvēles programmu un medaļu sadali skatieties rīt, pl. 19:00, tiešraidē LTV7 kanālā :]



Avots:
http://www.isuresults.com/results/ec2013/SEG003.HTM
Skatījumu skaits: 1076 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Karolīna Kostnere, Valentīna Markei, Zagreba, obligātā programma, dāmas, Alīna Fjodorova, Euros 2013, EČ 2013, Adelīna Sotņikova | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 sanda_donika  
0
jā baigi žēl. Es ļoti gribēju viņas izvēles programmau redzēt. Nu biki pietrūka.... Vispār vismaz no skatītājas viedokļa, viņa izskatījās smagnēja kaut kā, trūka viegluma. Iespējams, joprojām nav apradusi ar jaunajām slidām. sad

Vārds *:
Email *:
Kods *: