Galvenie » 2013 » Janvāris » 29 » ASV čempionāts - kritieniem un kļūdām smagas sekas
01:34
ASV čempionāts - kritieniem un kļūdām smagas sekas
foto - no kreisās uz labo Ross Mainers, Makss Ārons, Džeremijs Ebots un ceturtās vietas ieguvējs Džošua Farriss (Joshua Farris) - avots facebook.com



ASV čempionāts apliecina, ka kritieniem un kļūdām ir smagas sekas. Īsās programmas uzvarētājs - mums zināmais Džeremijs Ebots (Jeremy Abbott), izvēles programmā krita un pieļāva kļūdas - palika trešais. Negaidīti un pārsteidzoši uzvarēja nezināmais 20 gadus vecais Makss Ārons (Max Aaron), kurš noslidoja tīri, lai gan programma ir garlaicīga un sportistam ir katastrofāls artistisma trūkums. Otrais palika Ross Mainers (Ross Miners). Līdz ar to šogad Pasaules čempionātā neredzēsim pagājušā gada dalībniekus no ASV - Ebotu un Ādamu Riponu (Adam Rippon) - Ādams palika vien piektais. Man personīgi ļoti žēl par Džeremiju, jo viņa slidojums neapšaubāmi ir daudz interesantāks un augstākas kvalitātes par uzvarētāja.

Dejās īpašu pārsteigumu nebija - uzvarēja Merila Deivisa un Čārlijs Vaits (Meryl Davis/Charlie White).

Pāru sacensībās izstājās mums zināmie Keidija Denija un Džons Kovlins (Caydee Denney/John Coughlin), bet būs redzami Pasaules čempionātā, tāpat kā mums nezināmie šī čempionāta uzvarētāji.

Dāmām traumas dēļ izstājās mums zināmā Alisa Čisnija (Alice Czisny), uzvarēja Ēšlija Vāgnere (Ashley Wagner), otrā palika Greisija Golda (Gracie Gold).

Ak, jā - amerikāņi izceļas un goda pjedestāls ir ar četriem pakāpieniem - ceturtā vieta saņem alvas medaļu... Viņi to varētu ieviest Eiropas un Pasaules čempionātos tieši vīriešu kategorijā - es neiebilstu.

Visi rezultāti te

http://www.usfigureskating.org/leaderboard/results/2013/68390/results.html

Papildināts

Iegāju twitterī un pamanīju šo jauko saraksti




Skatījumu skaits: 952 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: Džeremijs Ebots, ASV čempionāts, Makss Ārons, Ross Mainers | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: