Galvenie » 2013 » Janvāris » 26 » Bobrova/Solovjovs - otrā zelta medaļa Krievijai EČ 2013
16:28
Bobrova/Solovjovs - otrā zelta medaļa Krievijai EČ 2013
Labdien visiem,

jauku visiem vīriešu izvēles programmas skatīšanos. Kamēr pauzīte tikmēr mazs notikumu atskats uz vakardienu, proti, izvēles programmu dejās. Sākšu ar to, ka ļoti burvīgs vakars dejās kopumā. Gandrīz katrā programmā bija sastopams pa kādam jaunam, neredzētam elementam. Tāpat ļoti labi varēja redzēt, cik liels darbs ieguldīts - vairākas programmas līdzinājās mini teātra izrādei, vai mini filmai, un šis bija ne tikai spēcīgāko pāru vidū, bet gan arī ne tik spēcīgo un slaveno vārdu vidū. Kā piemēru var minēt vācu pāri Nelli Žiganšinu/Aleksandru Gazsi (147.28, 6. vieta), viņu zombiju programma viennozīmīgi bija viena no vakara naglām. Savukārt britu pāris Penija Kūmsa/Nikolas Baklends (152.95), kuri rezultātā ieņēma augsto 5. vietu, pārsteidza ar dažbrīt akrobātu cienīgu elementu izpildi. 

Bet nu par pirmo trijnieku - otro uzvaru un zelta medaļu Krievijai vakar atnesa pāris Jekaterina Bobrova/Dmitrijs Solovjovs (169.25), savukārt otrajā vietā komandas biedri, un atpaliekot tikai par nieka 0.11 punktiem, ierindojās Jeļena Iļinjikh/Ņikita Katsalapovs (169.14). Šeit gan internetā varēja lasīt daudzus komentārus, kur skatītāji sūdzējās, ka otrās vietas ieguvēji tomēr bija spilgtāki un skaistāki, un ka pirmo un otro vietu tomēr vajadzēja samainīt vietām. Abi pāri savus slidojumus veica ļoti labi, abi bija skaisti, un protams, beigās jau vienmēr viss nonāk pie personīgā viedokļa, kas kuram tuvāks sirsniņai. Domāju, ka tuvā punktu attiecība arī norāda uz to, ka pirmās un otrās vietas ieguvēji bija praktiski vienlīdz labi :] Turklāt Jeļena un Ņikita uzvarēja izvēles programmā, zelta medaļas likteni izšķīra iepriekš iegūtie punkti obligātajā dejā.
Trešajā vietā, ar ne mazāk skaistu programmas izpildījumu ierindojās itāļi Anna Kappelīni/Luka Lanotte (165.80). Anna un Luka slidoja pie jau daudzkārt daiļslidošanā izmantotās mūzikas - no baleta "Karmena". Ja bieži ir tā, ka šīs bieži izmantotās mūzikas liek smagi nopūsties, tad Kappelīni un Lanottes gadījumā šādas nopūtas nebija. Viegli, skaisti, ar plūstošām kustībām, ar mazām kļūdiņām, bet kas netraucēja baudīt patiešām mākslinieciski un teatrāli bagātīgo programmu.

(foto: AFP, Getty Images 2013)

Paldies visiem pāriem par lielisko vakaru un vēlreiz apsveicam laimīgos medaļniekus :]

Šodien turpinām skatīties vīriešu izvēles programmu, bet vakarā varēsim vērot izvēles programmu dāmām (19:00 LTV7 tiešraidē).



Avots:
http://www.isuresults.com/results/ec2013/CAT004RS.HTM
Skatījumu skaits: 1035 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Bobrova/Soloviev, Ilinyykh/Katsalapov, Zagreba, EČ 2013, Euros 2013, Dejas, Cappellini/Lanotte | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 sanda_donika  
0
hihihi. Un es esmu viens no tiem skatītājiem, kam Bobrovas/Solovjeva izvēles programma liekas ļoti interesanta, svaiga, neparasta un ļoti spēcīga. Iļjinihas/Katsalapova man šķiet tradicionālāka, nepatīk mūzikas/runšānas mūzikas izvēle, ja tā var teikt. Tehniski, protams, abi ļoti spēcīga. Kapelīni/Lanote Karmena iespējams pirmā Karmena, kura man vispār patīk. biggrin

Vārds *:
Email *:
Kods *: