Galvenie » 2013 » Janvāris » 6 » Junas Kim (Yuna Kim) skaistā uzvara Korejas nacionālajā čempionātā.
20:48
Junas Kim (Yuna Kim) skaistā uzvara Korejas nacionālajā čempionātā.
(foto: Franklin 2012, Getty Images)

Šodien noslēdzās Korejas nacionālais čempionāts daiļslidošanā, kur dāmu kategorijā pārliecinoši, ar gandrīz 49 punktu pārsvaru pār otro vietu, uzvarēja korejiešu daiļslidošanas karaliene - Juna Kim (Yuna Kim), koprezultātā iegūstot 210.77 punktus [64,97 SP, 145,80 LP]. Junai gan čempionāts iesākās ne visai veiksmīgi, proti, obligātajā programmā negaidīts kritiens, līdz ar to zaudēti punkti, kā arī kopiespaids par visu programmu ne tāds kā gribējās. 
Toties šodienas izvēles programmā, Juna Kim slidoja pārliecinoši, skaisti un izjusti, gan programmas mākslinieciskā daļa, gan tehniskā puse, abas bija, nebaidīšos teikt, izcilas. Bauda acīm un dvēselei - ne velti programmas beigās arēnas skatītāju acīs bija manāmas aizkustinājuma asaras. 

"Kolīdz mūzika sākās, es atbrīvojos un centos slidot tā it kā slidotu treniņā. Es negaidīju, ka iegūšu vairāk kā 200 punktus, taču man izdevās sakopot visus manus spēkus un saglabāt koncentrāciju. Tuvojas Pasaules čempionāts un es ceru palikt pie labas veselības, lai varētu pienācīgi sagatavoties un parādīt visu, ko spēju," tā intervijā pēc izvēles programmas izteicās Juna Kim.

Skaidrs ir viens, Yuna Kim ir atpakaļ un gatava cīņai par zeltu! Pārējās dāmas, saturās!



Avots: 
http://uk.eurosport.yahoo.com/news/figure-skating-figure-skating-yuna-shines-qualifying-worlds-075940907.html
Skatījumu skaits: 958 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Yuna Kim, Koreja, Juna Kim, Nacionālais čempionāts | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: