Galvenie » 2013 » Janvāris » 25 » Krievijai pirmais zelts Eiropas čempionātā, Zagrebā
17:21
Krievijai pirmais zelts Eiropas čempionātā, Zagrebā
Vakar vakarā tika sadalīts pirmais medaļu komplekts - pāru kategorijā. Ar diezgan pārliecinošu rezultātu uzvarēja Krievijas pāris Tatjana Volosozhar/Maksims Traņkovs (212.45). Otrajā vietā ierindojās titulētais vācu pāris Aļona Savčenko/Robins Šolkovijs (205.24). Bet vispriecīgākie par savu vietu bija itāļi Stefānija Bertona/Ondrejs Hotareks - viņiem pirmā medaļa, bronza Eiropas čempionātā (187.45). 

(foto: Kisbenedek, Getty Images 2013)

Cīņa bija interesanta un līdz pat pēdējam mirklim nebija skaidrs, kurš iegūs kādas medaļas. Varētu pat teikt, ka norisinājās divi dueļi - starp Krievijas un Vācijas pāriem par 1. un 2. vietu, un starp Francijas un Itālijas pāriem par 3. vietu. Jāatzīmē, ka neviens no šiem pāriem neveica izcilu izvēles programmu, katram gadījās kāda kļūmīte, tāpēc lielā mērā rezultātu noteica obligātās programmas punkti un iegūtais pārsvars. Kā skatītājam, man šādu cīņu bija ļoti interesanti vērot, pavisam savādāk nekā, ja pirmās vietas principā jau ir skaidras pēc obligātās programmas.
Diezgan neveiksmīgs šis čempionāts bija otram Krievijas pārim, Juko Kavaguti/Aleksandram Smirnovam. Viņiem šoreiz vien piektā vieta (175.48). Interesanta piezīme ir, ka pirmais piecinieks, lai gan cīņa bija spraiga un neparedzama, rezultātā palika nemainīgs, t.i., tāds pats kāds tas bija pēc obligātās programmas.

Otrais medaļu komplekts tiks sadalīts šovakar starp deju pāriem, kur mūs gaida ne mazāk interesanta cīņa. Pēc obligātās programmas pašlaik vadībā atrodas divi Krievijas pāri, bet trešajā vietā itāļu Anna Kappelīni/Luka Lanotte. Turpinam turēt īkšķus par saviem favorītiem un slēdzam iekšā LTV7 pl. 19:30 :]


Avots:
http://www.isuresults.com/results/ec2013/CAT003RS.HTM
Skatījumu skaits: 902 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Zagreba, Savchenko/Szolkowy, Euros 2013, Berton/Hotarek, EČ 2013, Volosozhar/Trankov, pāri, pairs | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: