Galvenie » 2013 » Janvāris » 25 » Kurš ir Žubēra "Gladiatora" horeogrāfs? EČ 2013
14:41
Kurš ir Žubēra "Gladiatora" horeogrāfs? EČ 2013
Laba diena visiem daiļslidošanas mīļiem,

šo dienu gribu iesākt ar mazu jaunumu par Braienu Žubēru :) Tātad, kā jau iepriekš tika minēts pie vīriešu kategorijas prognozēm, Braienam šo sezon nav klājies viegli. Eiropas čempionāts principā ir pirmās nopietnās sezonas sacensības, kurās viņš startē. Bet neskatoties uz pus sezonas izlaišanu, treneru problēmām, treniņu vietas problēmam utt, Braiens sezonas vidū izlēma mainīt savu izvēles programmu. 
Diezgan ātri, pagājušo gad, kļuva zināms, ka Žubēram būs jauna izvēles programma. Kas ir interesanti, Braiens visu savu karjeru, jo īpaši savos "zelta gados" vienmēr ir "slēpis" savu programmu mūziku, t.i., skatītāji uzzināja pie kādas mūzikas viņš slidos vien pirmajās sezonas sacensībās, kas parasti ir French Masters. Bet šo sezon, par brīnumu visiem, par Braiena izvēles programmas mūziku tika paziņots jau labu laiku iepriekš - "Inception" OST by Vangelis. Tomēr šai programmai nebija ilgs mūžs, jo novembrī tika nolemts mainīt programmu uz jaunu, šoreiz "Gladiator" OST by Hans Zimmer, kas līdz tam sezonā tika slidota kā paraugdemonstrējumu programma

(foto: Joy 2012)

Kā? Kāpēc? Un galvenais jautājums - kurš tad ir jaunās izvēles programmas horeogrāfs? Uz šiem jautājumiem ļausim atbildēt pašam Braienam. "Es nolēmu to [izvēles programmu] mainīt, jo pēc Trophée Eric Bompard [Francijas Grand Prī posms, autorez piez.] es biju vīlies par programmas komponenšu punktiem. Katru dienu strādājot pie savas izvēles programmas, man šķita, ka tā kļūst arvien sliktāka un sliktāka. Man patika mūzika, bet fiziski bija ļoti grūti. Varbūt mēs pieļāvām kļūdu lēcienu izkārtojumā programmā, es nezinu. Arī manas federācijas prezidents vēlējās, lai es to nomainu, un to es arī izdarīju vien divas nedēļas pirms Nacionālā čempionāta. Es ļoti ceru, ka skatītājiem tā patiks," stāsta Braiens. Un kā tad ar horeogrāfu? "Lorija-Meja Aivinjana (Laurie-May Ayvignan) [kas arī strādā ar Pešalā/Bourzā] strādāja ar mani un daudz palīdzēja, bet programmas kompozīciju esmu veidojis es pats. Šī programma ir savā ziņā mans bērniņš [AWWWWW, autores piez. - nevarēju atturēties :)], un man pašam tā ļoti patīk, es jūtos labi to slidojot."

Jauno Braiena izvēles programmu varēsiet redzēt sestdien, kad vīrieši uzsāks savu izvēles slidojumu. Skatieties to tiešraidē pl. 13:45 LTV7 kanālā. 

P.S - mazs "Gladiatora" tīzerītis šeit (video no 23.01. treniņa):





Avots: 
http://absoluteskating.com/index.php?cat=articles&id=2013euros-day2
Skatījumu skaits: 1015 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Zagreba, Inception, vīrieši, izvēles programma, Gladiators, Horvātija, Euros 2013, Brian Joubert, EČ 2013, Braiens Žubērs | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 3
3 BrandonFub  
0
healing herbal tea <a href=""> https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ </a> health care classes

2 līdzjutēja  
1
Ļoti patīk šis sportists, lai veicas!!!!

1 sanda_donika  
1
nu mūzikas un stils viņam ļoti piestāv. Un tiešām - avvvvv - Braiens - horeogrāfs. biggrin

Vārds *:
Email *:
Kods *: