Galvenie » 2013 » Janvāris » 9 » Padomi, tiem, kas klātienē vēro sacensību norisi!
19:16
Padomi, tiem, kas klātienē vēro sacensību norisi!

Daži padomi, kas ir spēkā lielajos čempionātos, bet kas ir vispārēji un būtu jāievēro vienmēr:

1. Fotoaparāti - fotogrāfēt ir atļauts, bet ne ar lielajiem, profesionālajiem fotoaparātiem (ar šo tiek domāts profesionālās spoguļkameras, parastie fotoaparāti -"ziepju trauki" un pusprofesionālās kameras ir atļautas).
2. FOTOGRĀFĒJOT KATEGORISKI AIZLIEGTS IZMANTOT ZIBSPULDZI! Šis var beigties - labākajā gadījumā ar brīdinājumu, sliktākajā, jūs variet nopietni iztraucēt daiļslidotāja koncentrāciju un līdz ar to pasliktināt sniegumu/iegūtos punktus.
3. Programmas laikā nav vēlams pamest sēdvietu. Lielajās sacensībās ir cilvēki, kas šo kontrolē, mazājās, vēlams, ka cilvēki paši to zina un ievēro.
4. Par rotaļlietām un ziediem - atļauts uz ledus mest rotaļlietas un ziedus, PĒC TAM, KAD DAIĻSLIDOTĀJS IR BEIDZIS SAVU UZSTĀŠANOS. IEGAUMĒJIET - rotaļlietas jāiesaiņo tā, lai tās uz ledus neatstātu pūkas, citus tām pievienotos priekšmetus (bantītes, šallītes utml.). Tas pats attiecas uz ziediem - tiem jābūt iesaiņotiem attiecīgā papīrā, lai uz ledus nepaliek ziedlapiņas. Šo noteikti atcerieties!
5. Sacensību laikā mobilajiem telefoniem jābūt izslēgtiem, vai tikai vibrācijas režīmā!
6. Sacensību laikā, kamēr daiļslidotājs izpilda savu programmu aizliegts lieki trokšņot. Šis ir grūti noformējams, jo, protams, visi ir redzējuši kā skatītāji sacensībās aktīvi un skaļi dzīvo līdzi saviem favorītiem visas programmas laikā. Šeit pašam ir jāsaprot, kur var skaļāk plaudēt, vai iesaukties (attiecīgais mūzikas ritms, pēc veiksmīga elementa izpildes, pēdējā soļu celiņa laikā, ja mūzika ir piemērota). Katrā ziņā ne pirms elementa izpildes, ne elementa izpildes laikā, tikai pēc!
7. Plaudē parasti pēc elementa izpildes + ja ir attiecīgais mūzikas ritms, pēdējā soļu celiņa laikā, ja mūzika to atļauj. 


Patīkamu sacensību apmeklējumu :)
Skatījumu skaits: 995 | Pievienoja: krista-zelnina | Atslēgvārdi: Sacensību apmeklēšanas noteikumi, sacensības klātienē, ISU Volvo Open Cup 20th | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 1
1 Familia  
0
By 2011年12月30日 - 11:58 AMI'm honored to oaibtn a call coming from a friend when he found out the important guidelines shared in your site. Reading through your blog publication is a real fantastic experience. Many thanks for considering readers just like me, and I hope for you the best of achievements for a professional arena.

Vārds *:
Email *:
Kods *: