Galvenie » 2011 » Aprīlis » 1 » Aļona Savčenko un Robins Šolkovijs sāk gatavošanos PČ atkal no paša sākuma
13:55
Aļona Savčenko un Robins Šolkovijs sāk gatavošanos PČ atkal no paša sākuma
foto: Getty Images
 
Eiropas favorīti pāru slidojumā, Vankūveras Olimpiskās bronzas medaļas ieguvēji, divkārtējie Pasaules čempioni un četrkārtējie Eiropas čempioni Aļona Savčenko (Aliona Savchenko) un Robins Šolkovijs (Robin Szolkowy) ir spiesti sākt gatavošanos Pasaules Čempionātam atkal no pašiem pamatiem.
 
Sakarā ar īres līguma beigām Čemnicas (Chemnitz) ledus hallei pāra treniņu process var tikt izjaukts, lai gan vācu prese ziņo, ka viņi joprojām trenējas uz ledus, lai arī īres līgums beidzās 26.martā. Arī viņu treneris Ingo Štoiers (Ingo Steuer) apstiprināja, ka pagaidām viņi vēl trenējas uz ledus. Vācijas daiļslidošanas federācija, Vācijas Olimpiskā komiteja un pilsētas varas pārstāvji apspriež ledus īres līguma atjaunošanu.
 
Štoiers saka, ka treniņu un gatavošanās process Pasaules Čempionātam būs gandrīz jāsāk no pašiem pamatiem, jo Pasaules Čempionāta pārcelšana un arī neziņa par to, vai kādā brīdī viņi var palikt bez ledus ir pilnīgi atņēmuši energiju  un ir zaudēta koncentrētība un psiholoģiskā sagatavotība.
 
Štoiers apstiprināja, ka pāris piedalīsies pēc čempionāta paraugdemonstrējumu atkārtojuma šovā Sanktpēterburgā, kura visi ienākumi tiks nodoti palīdzībai Japānai.

Avots: http://worldskating.blogspot.com/2011/03/savchenko-szolkowy-have-to-begin.html
 
Skatījumu skaits: 1111 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: Aliona/Robin | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: