Galvenie » 2011 » Aprīlis » 22
Foto: The Canadian Press
 
2010.-2011.gada sezona līdz šim bijusi pārsteidzoša. Pieredzējušu sportistu neveiksmes mijas ar jaunu sportistu veiksmēm, PČ tiek pārcelts Japānas traģēdijas dēļ un pirmoreiz daiļslidošanas vēsturē obligātajā programmā tiek izlekti divi četrapgriezienu lēcieni. Tas bija Kanādas daiļslidotājs Kevins Reinolds (Kevin Reynolds), kas to paveica. DaiļslidošanaLV jau varat atrast vienu interviju ar šo jauno puisi ar tematisko ievirzi – Nākotnes zvaigznes. Es tiešām ticu, ka viņš būs nākotnes zvaigzne, jo viņam pietiek pašapziņas un nekaunības, viņš nebaidās izmēģināt visu, viņam ir drosm ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1074 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 22.04.2011 | Komentāri (0)

Īss apkopojums par dāmām pirms gaidāmā Pasaules Čempionāta. Šis raksts tapis balstoties uz dažādiem faktiem par šo sezonu, statistiku un notiekošo daiļslidotāju dzīvē, un šī informācija protams iegūta ar interneta starpniecību, bet šī analīze ir tikai diletanta viedoklis.
 
Līdzīgi kā vīriešu kategorijā, arī sieviešu kategorijā spēcīgākā ir Japānas komanda. Miki Ando un Mao Asadas (Mao Asada) potenciālu noteikti nenoliegs neviens. Miki šosezon ir spirgta un vesela, turklāt uzvarēja turpat vai visu – abus Grand Prix posmus un Četru Kontinentu Kausu. Izvēles programma viņai ir ideāla. (Paskatieties http://www.youtube.com/watch?v=dq0W6BCLm-U) Vienīgā, kas šosezon pārkāpa pāri 200 punktu robežai abu programmu kopvērtējumā. Jā, īsā programma viņai nebija tik veiksmīga un iegāza viņu Grand Prix finālā, bet meitene nepadevās un nomainīja īso programmu sezonas vidū. Un viņai bija lieks mēnesis to noslīpēt sakarā ar PČ ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 955 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 22.04.2011 | Komentāri (0)

Foto: atrasts internetā, īpašnieks nav identificēts
 
Jau pierasts, ka sacensību laikā treneris Nikolajs Morozovs (Nikolai Morozov) parādās pie bortiņa daudz biežāk, nekā citi viņa kolēģi. Pasaules Čempionāts Maskavā nebūs izņēmums; Nikolajs Morozovs trenē 2007.gada Pasaules čempioni Miki Ando, ši gada Eiropas čempionu Florānu Amodio (Florent Amodio), Spānijas čempionu Havjēru Fernandesu (Javier Fernandez), vēl arī itāļu deju pāri Annu Kapelīni (Anna Cappelini) un Luku Lanote (Luca Lanotte). Vēl jāpiemin arī gruzīniete Jeļene Gadevanišvili (Elene Gadevanishvili) un igauni ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1325 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 22.04.2011 | Komentāri (4)

Tātad neliels apkopojums un arī pareģojumi par gaidāmo Pasaules Čempionātu. Šis raksts tapis balstoties uz dažādiem faktiem par šo sezonu, statistiku un noteikošo daiļslidotāju dzīvē, un šī informācija protams iegūta ar interneta starpniecību, bet šī analīze ir mans viedoklis, kā cilvekam, kurš interesējas par daiļslidošanu, skatās daiļslidošanu, bet kurš nav nekādā veidā speciālists un nekādā veidā nepretendē uz to, ka lasītājs varētu uzskatīt šeit minētās prognozes par profesionalām un vērā ņemamām.
 
Sāksim ar populārāko daiļslidošanas kategoriju daiļslidošanas fanu pasaulē un arī, pamatojoties uz mūsu aptauju, Jūsu, Daiļslidošana LV apmeklētāju un lasītāju, mīļākā kategorija – vīrieši.
 
Principā jāsaka godīgi, ka daži Nacionālie čempionā ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1394 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 22.04.2011 | Komentāri (4)