Galvenie » 2011 » Aprīlis » 12
Šodien internetā tiek uzsākta biļešu pārdošana uz Pasaules čempionātu Maskavā. Lai gan piedāvajums pašlaik ir tikai uz 3 dienām: 25.04., 30.04. un 01.05. Diemžēl nav zināms, kas notiek ar pārējām dienām. Interesentiem iesakām pazvanīt, vai nosūtīt e-pastu uz Megasport arēnu. Var mēģināt pasūtīt biļetes oficiālajā mājas lapā, kur iespejams aplūkot biļešu cenas arī eiro valūtā:

Plašāka informācija meklējama šeit:

Turpmāka informācija sekos.
Skatījumi: 944 | Pievienoja: krista-zelnina | Datums: 12.04.2011 | Komentāri (1)

Nolēmu izveidot šo rakstu tieši par šo šovu viena konkrēti man svarīga iemesla dēļ - šovā piedalījās mani divi mīļākie daiļslidotāji. Uzmini nu - kuri tie ir? ;) Turklāt, iepriekš nekur nebija nekādas info par šovu un tad tas pēkšņi notika 9.aprīlī Itālijā, Turīnā, Palavela arēnā. Tas veltīts Itālijas apvienošanas 150-gadei. Tas arī viss, cik nu spēju no itāļu valodas pārtulkot. Ja kāds spēj vairāk - lapni lūgtum.
 
 
Avots (kur ir arī bilžu galerija, tāpēc apskatiet) : ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1191 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 12.04.2011 | Komentāri (5)


Diemžēl šāda disciplīna nav iekļauta Olimpiskajās spēlēs joprojām. Vēl pagājušonedēļ Olimpiskajās spēlēs iekļāva valstu komandu sacensības, kur katrā komandā viens vīriešu vieslidotājs, viena dāmu vienslidotāja, viens sporta un viens deju pāris. Daiļslidošanas interesantu un speciālistu populārākās izteiktais viedoklis interneta vidē pēc šīs Starptautiskās Olimpiskās Komitejas paziņojuma bija - kāda velna pēc tad sinhrono daiļslidošanu neiekļauj kā disciplīnu Olimpiādē, jo tas ir patiess komandu sporta veids. Un patiesībā ārkārtīgi grūts. Vienā komandā vismaz 14 daiļslidotāji (ja gadās traumas, bet tā komandas oficiāli sastāv no 16) un visi kustas maksimāli sinhroni un izpildi pietiekami daudz pietiekami sarežģītus tehnisko elementus. Pagaidām šīs disciplīnas svarīgākais turnīrs ir Pasaules Čempionāts, kurš vakar noslēdzās. Uzvarēja Somijas komanda Nr.1 un Somijas komanda Nr.2 palika otrā, bet ASV komanda nr.1 palika trešā.  ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1266 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 12.04.2011 | Komentāri (0)

ASV rakstniece Kristīne Dzidrums (Christine Dzidrums) ir sarakstījusi grāmatu par Korejas daiļslidotāju un Olimpisko čempioni Junu Kimu (Yu-na Kim). Grāmata ir biogrāfija bērniem - respektīvi, patiess stāsts par Junu, bet rakstīts lasīšanai bērniem. Grāmatu sauc "Juna Kima: ledus karaliene" ("Yu-na Kim: Ice queen"). Iepriekšs rakstniece bijusi līdzautore līdzīga tipa grāmatai par Kanādas daiļslidotāju Dzoaniju Rošeti (Joannie Rochette). Grāmata par Junu tiks publicēta šovasar. Autore izteicās, ka rakstījusi par Junu, lai iedvesmotu bērnus sekot savam sapnim, kā to darīja Juna. "Par spīti dažādiem šķēršļiem un traumām karjeras sākumā, Juna nepadevās un turpināja cītīgi strādāt un sasniedza savu sapni", teica autore. "Tas ir lielisks piemērs ne tikai bērniem, bet ikvienam. Grāmata jau saņemusi pozitīvu rezonansi Dienvidkorejā.
 
Savukārt divkārtējā ASV nacionālā čempione Alisa Čisnija (Alissa Czisny) parādījās automašīnas Chrysler reklāmā, k ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1006 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 11.04.2011 | Komentāri (0)