Galvenie » 2011 » Aprīlis » 12 » Jaunumi ārpus ledus par Junu Kimu un Alisi Čisniju
23:26
Jaunumi ārpus ledus par Junu Kimu un Alisi Čisniju
ASV rakstniece Kristīne Dzidrums (Christine Dzidrums) ir sarakstījusi grāmatu par Korejas daiļslidotāju un Olimpisko čempioni Junu Kimu (Yu-na Kim). Grāmata ir biogrāfija bērniem - respektīvi, patiess stāsts par Junu, bet rakstīts lasīšanai bērniem. Grāmatu sauc "Juna Kima: ledus karaliene" ("Yu-na Kim: Ice queen"). Iepriekšs rakstniece bijusi līdzautore līdzīga tipa grāmatai par Kanādas daiļslidotāju Dzoaniju Rošeti (Joannie Rochette). Grāmata par Junu tiks publicēta šovasar. Autore izteicās, ka rakstījusi par Junu, lai iedvesmotu bērnus sekot savam sapnim, kā to darīja Juna. "Par spīti dažādiem šķēršļiem un traumām karjeras sākumā, Juna nepadevās un turpināja cītīgi strādāt un sasniedza savu sapni", teica autore. "Tas ir lielisks piemērs ne tikai bērniem, bet ikvienam. Grāmata jau saņemusi pozitīvu rezonansi Dienvidkorejā.
 
Savukārt divkārtējā ASV nacionālā čempione Alisa Čisnija (Alissa Czisny) parādījās automašīnas Chrysler reklāmā, kurā bija redzams arī mūziķis Eminem. Reklāmā tika likts uzsvars un veiksmīgiem cilvekiem, kuri dzimuši un auguši Detroitā.
 
 
 
 
 Ja kāds ir ieinteresēts par grāmatu par Junu, tad pilnīgu interviju ar autori var atrast te: http://blogs.wsj.com/korearealtime/2011/04/11/u-s-author-discusses-her-book-on-yuna/
 
Skatījumu skaits: 1006 | Pievienoja: sanda_donika | Atslēgvārdi: Alisa Čisnija, Juna Kima | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: