Galvenie » 2011 » Aprīlis » 03
foto no daiļslidotāju personīgā arhīva
 
Abi sāka slidot kopā tikai pirms gada. Maksims (Maxim Trankov) vēlāk atklāja, ka gribējis slidot ar ukrainieti Tatjanu (Tatiana Volosozhar) jau kopš 2006.gada. Abi uzvarēja šīs sezonas Krievijas nacionālajā čempionātā, bet nevarēja piedalīties starptautiskās sacensībās, jo ISU noteikumu dēļ Taņai vajadzeja gaidīt gadu kopš pēdējām sacensībām, kad viņa pārstāvēja Ukrainu, lai varētu tagad pārstāvēt Krieviju. Pasaules Čempionāts būs viņu pirmās starptautiskās sacensības kopā. Visi šobrīd interesējas par viņiem un izsaka dažādus pareģojumos par viņu rezultātiem. Te ir viņu bloga ieraksts 1.aprīlī.
 
Uz Maskavu! Uz M ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 1043 | Pievienoja: sanda_donika | Datums: 03.04.2011 | Komentāri (5)

Nedēļa ir pagājusi, līdz Pasaules čempionātam Maskavā atlikušas trīs nedēļas, un mums ir klāt atskata diena. Šoreiz - sieviešu kategorija, kas mūsu aptaujā ierindojusies (pagaidām) 2. vietā.
 
2010. g. Pč sieviešu kategorijā - pēc Vankūveras daudzi uzskatīja, ka rezultāts sieviešu kategorijā Turīnā ir viegli paredzams. Korejietes Junas Kim (Yu-na Kim) īpaši spilgti veiktā izvēles programma un tam sekojošā, pārliecinošā uzvara Olimpiskajās spēlēs, likās, ka dublēsies arī Tūrīnā Pasaules čempionātā. Bet, kā jau tas sportā notiek, nekas nav zināms līdz viss nav patiesi noslēdzies, jo sportistu cīņas spars kā mēs zinām, ir neizmērojams. Arī Turīnā, Junas Kim neveiksmīgi veiktā obligātā programma, pēc kuras viņa atradās vien 7. vietā, atspēlējās arī gala rezultātā.
 
Taču sāksim ar 3. vietu. 3. vietā Turīnā, pēc labi veiktas obligātās programmas, taču neveiksmīgākas izvēles pr. (6.vieta), palika somu ... Lasīt tālāk »
Skatījumi: 960 | Pievienoja: krista-zelnina | Datums: 03.04.2011 | Komentāri (1)