Galvenie » 2011 » Aprīlis » 3 » DaiļslidošanaLV iesaka: atskats uz Pč 2010 laureātiem. Sieviešu kategorija.
10:53
DaiļslidošanaLV iesaka: atskats uz Pč 2010 laureātiem. Sieviešu kategorija.
Nedēļa ir pagājusi, līdz Pasaules čempionātam Maskavā atlikušas trīs nedēļas, un mums ir klāt atskata diena. Šoreiz - sieviešu kategorija, kas mūsu aptaujā ierindojusies (pagaidām) 2. vietā.
 
2010. g. Pč sieviešu kategorijā - pēc Vankūveras daudzi uzskatīja, ka rezultāts sieviešu kategorijā Turīnā ir viegli paredzams. Korejietes Junas Kim (Yu-na Kim) īpaši spilgti veiktā izvēles programma un tam sekojošā, pārliecinošā uzvara Olimpiskajās spēlēs, likās, ka dublēsies arī Tūrīnā Pasaules čempionātā. Bet, kā jau tas sportā notiek, nekas nav zināms līdz viss nav patiesi noslēdzies, jo sportistu cīņas spars kā mēs zinām, ir neizmērojams. Arī Turīnā, Junas Kim neveiksmīgi veiktā obligātā programma, pēc kuras viņa atradās vien 7. vietā, atspēlējās arī gala rezultātā.
 
Taču sāksim ar 3. vietu. 3. vietā Turīnā, pēc labi veiktas obligātās programmas, taču neveiksmīgākas izvēles pr. (6.vieta), palika somu daiļslidotāja Laura Lepisto.
 
Savukārt par 1. un 2. vietu izvēles programmā norisinājās jo īpaši sīva cīņa. Japāniete Mao Asada, vai, nu jau Olimpiskā čempione, korejiete Juna Kim? Tāds bija vakara galvenais jautājums. Tomēr, lai arī labāka izvēles programma skaitliskā ziņā izrādījās tieši Junai Kim, tomēr arī Mao Asada to veica lieliski un abas šķīra vien 0,99 punkti. Taču 7,22 puntku iegūtais pārsvars obligātajā programmā šoreiz izrādījās noteicošais, kas gala rezultātā izšķīra to, kurš pakāpsies uz augstākā goda pjedestāla vietas. Un tā 2. vietā - Olimpiskā čempione korejiete Juna Kim:
 
Savukārt 1. vietā - Olimpisko spēļu vice čempione japāniete Mao Asada:
 
Tāda lūk interesanta un elpu aizraujoša ciņa norisinājās uz Turīnas ledus sieviešu kategorijā! Un kā jau tas pienākas, arī šonedēļ noslēgsim ar goda pjedestāla video:
 
Maskavā šogad sacentīsies abas - Mao Asada un Juna Kim. Vai Juna spēs atspēlēties un izcīnīt zeltu? Vai Mao to spēs nosargāt? Traumas dēļ šogad nestartēs Laura Lepisto. Kura būs trešā dāma, kas iesaistīties cīņā par medaļām? Atcerieties - sportā nekas nav skaidri zināms, līdz viss nav beidzies... Tāpēc neaizmirstiet ieslēgt Pč daiļslidošanā gan 29., gan 30. aprīlī, lai uzzinātu kāds tad būs šis gala rezultāts!
Skatījumu skaits: 960 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 layla  
0
nja par lauru jau lasu kops EC eh zel gan, bet cerams nakamaja gada Laura atgriezisies ar jauniem apgriezieniem.

Vārds *:
Email *:
Kods *: