Galvenie » 2011 » Aprīlis » 11 » DaiļslidošanaLV iesaka: atskats uz Pč 2010 laureātiem. Pāri dejās uz ledus.
14:06
DaiļslidošanaLV iesaka: atskats uz Pč 2010 laureātiem. Pāri dejās uz ledus.
Pāri dejās uz ledus. Cīņa par medaļām šajā konkurencē solījās būt ne mazāk interesanta kā sieviešu konkurencē, jo no Vankūveras medaļniekiem nepiedalījās vien krievu pāris Domņina/Šabaļins. Lielākā uzmanība tika vērsta uz Kanādas pāri Virtū/Moirs un amerikāņu pāri Deivisa/Vaits. Olimpiskajā spēlēs diezgan pārliecinošu uzvaru ieguva kanādieši, tomēr tas nemazināja amerikāņu vēlmi pēc revanša un Pasaules čempiona titulu iegūšanas. Pēc oriģinālās dejas (īsā deja tikai ar 2010/2011. sezonu, piez.) pirmajā vietā atradās Virtū/Moirs, bet amerikāņus no 1. vietas šķīra vien 0,98 punkti. Bija skaidrs, ka cīņa izvēles programmā būs jo īpaši spraiga un visi to gaidīja ar lielu nepacietību - kanādieši, nu jau Olimpiskie čempioni, vai arī tomēr amerikāņi? Bet sāksim ar 3. vietu.

3. vietā arī pēc spraigas cīņas izvēls dejā, ierindojās Itālijas pāris Faiella/Skali:

2. vietā - amerikāņi Deivisa/Vaits. Lai gan šis pāris spēja uzvarēt izvēles dejā, viņu pārspēks pār Virtū/Moiru bija vien 0,46 punkti, kas šoreiz izrādījās par maz, jo arī obligātajā dejā Virtū/Moirs lai gan pavisam nedaudz, tomēr bija priekšā amerikāņiem:

Un tā, 1. vietā pēc spraigas cīņas olimpiskie čempioni, kanādieši Virtū/Moirs. Viņu pārspēks pār 2. vietu bija vien 1,40 punkti, kas šoreiz izrādījās pietiekami, lai iegūtu zelta medaļu un Olimpisko čempionu titulam pievienotu klāt arī Pasaules čempionu titulu:

Un šeit jau visi medaļnieki uz goda pjedestāla:

Šogad Maskavā Pasaules čempionātā piedalīsies gan Virtū/Moirs, gan Deivisa/Vaits. Itāļi nesen paziņoja par savu aiziešanu no sacensību daiļslidošanas. Savukārt daudzsološais franču pāris Pešalā/Bourzā pavisam neilgu laiku atpakaļ ieguva Eiropas čempionu titulu, domājams, ka tagad mērķis ir iegūt arī Pasaules čempionu titulu. Vai viņiem tas izdosies? Vai tomēr atkal vērosim izteiktu dueli starp kanādiešiem un amerikāņiem ciņā par zeltu? To uzzināsim skatoties Pasaules čempionātu daiļslidošanā, Maskavā!
Skatījumu skaits: 989 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Nydia  
0
By 2011年12月21日 - 2:59 AMI had been honored to obiatn a call from my friend when he discovered the important ideas shared on your own site. Going through your blog post is a real brilliant experience. Thanks again for taking into consideration readers like me, and I desire for you the best of success for a professional in this area.

Vārds *:
Email *:
Kods *: