Galvenie » 2011 » Aprīlis » 17 » DaiļslidošanaLV iesaka: atskats uz Pč 2010 laureātiem. Sporta pāri.
21:08
DaiļslidošanaLV iesaka: atskats uz Pč 2010 laureātiem. Sporta pāri.
Labvakar visiem DaiļslidošanaLV viesiem!
 
Vispirms iesāksim ar vispārējo informāciju. Tad nu esam nonākuši priekšpēdējā svētdienā pirms Pasaules čempionāta Maskavā. Domājams, ka būsiet pamanījuši mūsu dienu atskaiti līdz čempionātam lapas augšējā kreisajā stūrī. Cerams arī, ka visi gribētāji biļetes jau paspējuši iegādāt, ja nē, tad vēl variet to paspēt izdarīt - visu nepieciešamo informāciju atradīsiet Pasaules čempionāta Maskavā sadaļā: http://dailslidosanalv.ucoz.com/index/pasaules_cempionats_2011_maskava/0-51
 
Kā arī laipni lūdzam pievienoties Pč 2011 diskusijām mūsu forumā:
 
Tāpat ceram ka nākamās nedēļas laikā būs pieejama LTV7 programma čempionāta nedēļai, lai varam ieplānot čempionāta skatīšanās laikus. Ar LTV7 varam lepoties, jo, kā pagaidām izskatās, mūsu kanāls būs viens no retajiem Eiropas kanāliem, kas galvenās sacensību programmas demonstrēs tiešraidē. Bet, lai nebūtu pāragri solījumi, gaidam programmu.
 
Pavisam drīz tiks izveidotas sadaļas arī nākamās sezonas sacensībām, lai gribētāji var jau laicīgi visu saplānot. Droši vien sāksim ar sadaļu Eiropas čempionātam, kas nākamgad norisināsies Lielbritānijā, Šefīldā. Līdzīgi kā čempionātam Maskavā, būs pieejams arī neliels tūrisma materiāls, kur varēsiet atrast gan praktisko informāciju par nokļūšanu, viesnīcām utt. kā arī galveno tūrisma objektu aprakstus. Sadaļu paredzēts izveidot nākamās nedēļas laikā.
 
 
Bet nu, mūsu pēdējais atskats uz pagājušā gada Pasaules čempionāta laureātiem. Šovakar atskatīsimies uz sporta pāru konkurenci.
Pēc Olimpisko čempionu titulu iegūšanas, no sacensību daiļslidošanas aizgāja Ķīnas pāris Šeņa Sjū un Hongbo Džao (Shen Xue/Zhao Hongbo). Tomēr tas nenozīmēja, ka Ķīnas ietekme pāru slidošanā saruka. Jo pasaules čempionātā startēja gan Olimpiskie vice čempioni Panga/Tongs (Pang/Tong), gan arī ne mazāk spēcīgais Ķīnas pāris Dana Zanga/Hao Zangs (Dan Zhang/Hao Zhang). Tāpat nedrīkst aizmirst par vāciešiem Savčenko/Šolkoviju (Savchenko/Szolkowy), kā arī krievu pāriem ar Kavaguti/Smirnovu (Kavaguti/Smirnov) priekšgalā. Tā arī pagājušā gada Pasaules čempionāta goda pjedestāls bija, moderniem vārdiem runājot, kosmopolīts. Kā vienmēr sāksim ar trešo vietu.
Trešo vietu, pēc sīvas cīņas, piekāpjoties par nieka 0,95 punktiem, ieguva Krievijas pāris, Kavaguti/Smirnovs. Atskatīsiemies uz viņu izvēles programmu, kas saviļņoja ne vienu vien skatītāju:
 
Savukārto otro vietu izcīnīja vācieši, daudzu skatītāju mīluļi Savčenko/Šolkovijs. Šis pāris vienmēr pratuši aizraut skatītājus ar savu harmonisko, izjusto slidojumu, vienalga vai tas būtu pie ātras, vai pie izteikti lēnas, romantiskas mūzikas:
 
Par 2010. gada Pasaules čempioniem un līdz ar to pāri, kas šogad aizstāvēs savu titulu uz Maskavas ledus, kļuva Ķīnas pāris, Olimpiskie vice čempioni Panga/Tongs. Šeit varam vērot viņu izvēles programmu:
 
Noslēgumā tiešām, ļoti kosmopolīts goda pjedestāls - 1. vieta Ķīna, 2. vieta Vācija, 3. vieta Krievija.
 
Nez kāds pjedestāls mūs sagaida šogad? Visi šie trīs pāri startēs arī Maskavā. Kāda cīņa mūs sagaida šajā Pasaules čempionātā? Kuras valsts pārstāvji šogad izcīnīs zeltu? Līdz atbildei atlikušas vien 9 dienas 14 stundas un aptuveni 50 minūtes. Tad nu mazliet vēl uzgaidīsim :)
 
Mēs ceram, ka šie iknedēļas atskati jums patika, varbūt kāds atcerējās to, kas pa gadu bija piemirsies, varbūt kāds kaut ko uzzināja no jauna. Lai vai kā, mēs ceram, ka bija interesanti!
 
Ar cieņu,
DaiļslidošanaLV administrācija
Skatījumu skaits: 924 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: