Galvenie » 2011 » Aprīlis » 24 » Pirmie stāsti no Maskavas
22:22
Pirmie stāsti no Maskavas
Nu tad beidzot esam sagaidījuši Pasaules čempionāta nedēļu. Woupiii! Tad nu aiziet kuģīts' jūriņā un sākam Maskavas stāstus. Šodien Maskavā ieradās vairāki daiļslidotāji, to starpā Japāņu komanda un Braiens Žubērs. Ir arī video (krievu val.)


Būtībā, tas,ko Braiens saka, ir ka lai gan viņam patīk slidot gan Japānā, gan Krievijā, tomēr viņam labāks variants šķiet Maskavā, vadoties arī pēc tā, ka tā ir pieejamāka līdzjutējiem. Braiens piemin arī to, ka šis mēnesis ir devis papildus laiku treniņiem un tagad viņi [daiļslidotāji] ir gatavi rādīt savus labākos sniegumus. Tad nu gaidīsim. Vīriešu medaļniekus uzzināsim šogad pašus pirmos. Obligāto programmu viņi veiks jau 27.04 12:30, savukārt izvēles programmu 28.04. pl. 12:00 pēc Latvijas laika, tā ka neaizmirstam ieslēgt LTV7, kas Pasaules čempionātu translēs tiešraidēs!

Pirmās reportāžas par treniņiem:

Pirmais treniņš - Rosam Maineram tīra obligātā pr., Ričards Dornbušs un Patriks Čans mazliet ar kļūdiņām. (First practice- Ross Miner clean short, Richard Dornbush and Patrick Chan a bit shaky)

Braiens Žubērs treniņā izkatījās ļoti spēcīgs, Tomašs Verners izleca skaistu 4-3 kaskādi. (Brian Joubert looked really strong on practice, Tomas Verner landed a beautiful quad-triple)

Takahiko Kozukam rīt jāiziet kvalifikācija - redzēju viņu izpildām tīŗu obligāto pr. )Takahiko Kozuka has to go through qualifying tomorrow- saw him do a clean short earlier)

Daisukem Takahaši labs treniņš, bet četrkāršajā piezemējās uz abām kājām, Nobunari Oda - milzīga 4-3 kaskāde, bet daži nestabili trīskāršie akseļi. (Daisuke Takahashi great practice, but quad toe two-footed, Nobunari Oda huge quad-triple, but a few shaky triple Axels)

Tikko redzeju Junas jauno obligāto pr. - 3Lucs - 3-Tulups, 3Flips un 2Akselis - viņa ir aaatgriezusieees! (Just saw Yuna's new short- triple Lutz-triple toe, triple flip and 2A- she's baaaack) 

Sekojiet līdzi Pasaules čempionāta notikumiem mūsu forumā - liksim bildītes un citas atsaukmes par treniņiem!



Skatījumu skaits: 1066 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: