Galvenie » 2011 » Aprīlis » 26 » Šovmens Florāns Amodio uz Pasaules čempionāta pirmās līnijas
22:15
Šovmens Florāns Amodio uz Pasaules čempionāta pirmās līnijas
foto: daylife.com 2011
 
Plašāk publikai kļuvis zināms kopš Eiropas čempionāta pirms trīs mēnešiem, Florāns Amodio (Florent Amodio) ir jauns daiļslidotājs, kurš iemieso svaigumu, kā arī īpaši spilgti demonstrē savas šovmeņa dotības.
Trešdien viņš kāps uz Maskavas "Megasport" arēnas ledus; kompleksa, kurā ietilpst vietas 10 000 skatītājiem, un, kurš kļūs par mājvietu 2011. gada Pasaules čempionātam.
 
Amodio, pirmkārt, slidos savam priekam.
 
Pjedestāls šogad būtu kā pārsteigums, jo Florāns vēl nav sasniedzis ne pasaules līmeņa pakāpi, ne iekļuvis pasaules labāko rangā. "Čempionātā būs sešas līdz septiņas "lielās zivis" [ar kurām jāsacenšas]. Ir nepieciešams būt perfektam. Nedrīkst pieļaut ne mazāko kļūdu," Florāns sacīja.
 
Šis 20 gadus vecais tīnis, kuru viena mēneša vecumā Brazīlijā adoptēja franču ģimene, mīl izrādi. "Kad es veidoju un slidoju savas programmas, es vienmēr domāju par skatītājiem. Programmām ir jābūt teatrālām, tām ir jābūt dzīvām. Es vēlos, lai cilvēkiem tās paliktu atmiņā," viņš skaidro.
 
Florāna izvēles programma ir veidota pie Maikla Džeksona (Michael Jackson) un Black Eyed Peas muzikālā pavadījuma. Laba mūzikas izvēle, kas parāda viņa iedzimtās dejotāja dotības.
 
"Florāns ir pārņēmis mākslinieku spilgtumu," stāsta Stanniks Žanets (Stannick Jeannette), izbijušais daiļslidotājs, kurš pagājušo gad sastrādājās ar Florānu un kurš vienmēr ir līdzās, kad nepieciešams padoms.
"Viņš ir kļuvis populārs tiesnešu vidū. Viņš ir kāds, kuru cilvēki vēlas redzēt. Viņam ir labs tēls, viņš ir simpātisks. Viņš ir nestandartisks, nevis tipiskais skaistulis, kāds ir, piemēram, Laisačeks," min Stanniks. "Amodio ir atšķirīgs arī fiziskajā ziņā - viņš ir īsa auguma un sprigans. Gluži kā kaķis," atzīmē Žanets.
 
Atšķirībā no vecajiem čempioniem, Florāns ir kaut kas eksepcionāls, ar daudz pozitīvajām iezīmēm. "Viņš spēs kaut ko dot daiļslidošanai. Viņš to jau ir devis. Viņš nevienu nekopē. Tas ir fantastiski, jo viņš ir vienkārši viņš pats - Florāns Amodio," stāsta Stanniks, kurš jau ilgu laiku ir gaidījis kādu, kas spēs daiļslidošanā "ielaist svaigu gaisu". Savā laikā šāds daiļslidotājs bija Filips Kandeloro (Philippe Candeloro).
 
Bet lai būtu labākais nepietiek vien ar māku būt labam hip hopa dejotājam. Un Florāns to ļoti labi apzinās. Pagājušajā gadā viņš pārtrauca 15 gadus ilgo sadarbību ar treneri Bernāru Glesēru (Bernard Glesser), lai trenētos izslavētā krievu trenera Nikolaja Morozova (Nikolai Morozov) vadībā. "Es nomainīju savu treneri lai kļūtu pēc iespējas profesionālāks. Mēs gribējām treneri, kurš spētu mani sagatavot Olimpisko spēļu augstākā pjedestāla iekarošanai. Atbildē bija jābūt vienam vārdam, un tas bija Nikolajs. Un, ja nu kādā brīdī, viņš vairs nebūs spējīgs turpināt šo sadarbību, nu ko, tad meklēsim citu variantu".
 
Amodio zin, ka pēc iespējas ātrāk viņam savās programmās ir jāiekļauj četrapgriezienu lēciens - tehniski vissarežģītākais elements daiļslidošanā, ja viņš grib nokļūt pašā virsotnē. Un, kad tas tiks izdarīts, tad viņam ātri vien būtu jāspēj nokļūt uz sacensību pjedestāliem, realizējot savu sapni - kļūt par "mazo zvaigzni".
 
 
Skatījumu skaits: 1143 | Pievienoja: krista-zelnina | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 sanda_donika  
0
Mazā zvaigzne. LOL. Viņš jau man kopš pagājušā gada ir zvaigzne, kopš Olimpiādes. Ak, mīlulītis. Un arī Nikolaja mīlulītis. Ja Flo negaidīti nesāksies zvaigžņu slimība un ja Nikolajs neņems atkal un neapprecēs kādu bezsmadzeņu greizsirdīgu blondīnīti, kura viņam galvu sajauks, tad Flo un Nikolaja bromance būs ilga un produktīva. Vienīgi Havijs no tā visa cietīs, jo trenerim var būt tikai viens čempions. Tomēr, kā jau esmu izteikusies, domāju Havijs nekad nebūs pjedestāla čempions - viņs būs skatītaju čempions. Ta, ka ir oki. biggrin

Vārds *:
Email *:
Kods *: